Min dag så langt..

Hei!

Dagen i dag startet "kjempebra", med en liten frøken som ikke akkurat stod opp på riktig bein.. Det er virkelig herlig med en liten kranglefant når man har dårlig tid, kombinert med en trøtt og stressa mamma så kan det til tider gå en kule varmt, men vi kom oss ut døra, Sofie ble levert i bhg'en og jeg rakk jobben i tide.

Rett før jeg dro fra jobb, fikk jeg melding av Roald om at han måtte jobbe litt lenger i dag, så jeg håpet inderlig at Sofie var i bedre humør når jeg skulle hente henne.

Haha! Det var hun IKKE! Absolutt alt var feil, og det endte med at jeg hadde med meg en hylskrikende unge til bilen. Hun skrek så ille at de fleste begynte å le (meg inkludert). Jeg slet med å prøve å skjule latteren, så ikke Sofie skulle se det, men det var jaggu ikke lett! Hehe!

Av erfaring vet jeg at den beste måten å takle lille Diva sitt raseri på, er (å prøve) og holde meg rolig og smørblid. Tulle litt med henne, få henne over på andre tanker, selv om det ikke alltid er like lett.

I dag gikk det heldigvis bra, og Sofie og jeg har kosa oss sammen! Nå har jeg en blid og fornøyd frøken som snart skal legge seg, og ho mor kan få slappe av litt. For det er ingen tvil om at det kreves litt ekstra å holde seg rolig og tålmodig når lille trasstrollet herjer!

Noen foreldre som syns dette hørtes kjent ut eller?

Håper dere alle har hatt en fin dag, og at dere får en fin kveld!

Her er et bilde av den lille vakre, sjarmerende og til tider sinnataggen vår!

Kategori:Blogg    Dato:25.09.2012   Kl:19:20    4 kommentarer
Elsker bloggen din!! fast leser:-)

Hadde satt utrolig pris på en kommentar tilbake på vår blogg !♥

lpvl
25.09.2012 - 19:30

Tusen takk for kjempekoselig kommentar! :o) Den ga meg rett og slett lyst til å blogge! :o)

Silje Elise
25.09.2012 - 20:24

Kjenner meg så igjen!! Bare at jeg ikke er fullt så tålmodig og holder roen lenge. Samtidig godt å vite at ikke unga mine er uvanlige:) fins så mange solskinnsblogger hvor alt er fint og flott og ingen nedturer/ problemer. Men alle vet jo at det slik er det ikke:) kaffe torsdag? Imorgen altså.

kristine
26.09.2012 - 07:00

Det er ikke hver dag jeg klarer det heller, Kristine.. Barna dine er, etter hva jeg vet, helt normale. Sofie og Emilie er vel i samme herlige "perioden". Hehe!

Bloggen min er overhodet ingen solskinnsblogg, det passer ikke for meg, fordi livet mitt er ingen dans på roser, her er det hverdagen som rår. Hehe! Takk for en kjempekoselig dag! :o)

Silje Elise
27.09.2012 - 19:14

hits