En både fin og trist helg..

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en stappfull helg i Sarpsborg, og jeg kjenner at jeg egentlig skulle vært i seng for maange timer siden, klokka er tross alt 5 på morgenen.

Jeg dro nedover til Sarp på torsdag morgen, stoppet innom IKEA hvor jeg møtte søstra mi, som jeg også har "bodd" hos de to siste nettene og det var veldig koselig!

På fredag hjalp syrran og jeg farmor med å få klippet litt gress og vaske vinduer. Farfar fikk flere slag i fjor, noe som gjorde han mer eller mindre sengeliggende, då da prøver vi å hjelpe til når farmor spør om det. Etterpå fikk jeg tatt mål til bunad jeg skal kjøpe meg! Så var det tid for å hente en god venninne, Lise, og dra til en tidligere veldig god kamerat. Vi hadde det så koselig og lo så mye at Lise hadde vondt i magen i dag!

I dag (eller i går hvis jeg skal være korrekt) var jeg først ute og handla med den nydelige tremenningen min før jeg dro en tur til farmor. Så var det å hente Lise og dra på besøk hvor flere gamle kjente var, kjempekoselig! Jeg hadde kjøpt noe til farfar som jeg glemte å levere tidligere på dagen, så jeg kjørte innom dem før å henge posen på døra, men når jeg kom dit stod det en bil i gården, og jeg kjente at jeg fikk vondt i magen.. Og dessverre hadde jeg riktig, farfar hadde dødd 2 timer tidligere..

Jeg får så vondt av farmor! Først mistet hun sønnen sin i januar og så mistet hun mannen sin nå i dag..

Men jeg er så glad for at jeg stakk innom dem i går og i stad, for det siste jeg gjorde før jeg dro var å gi farfar en klem og sa at jeg var glad i han!

Fine farfar som bygde huset han bodde i helt alene, og noen år senere bygde han barndomshjemmet mitt! Farfar som klatret i trærne, datt ned og klatret opp igjen! Tøffe mannen!

Han er allerede dypt savnet! <3

Kategori:Blogg    Dato:07.10.2012   Kl:05:01    4 kommentarer
Hei. Takk for en super koselig helg :) Var virkelig godt og møte deg igjen og få trimmet lattermusklene :) Bare så forferdelig trist slutt på helgen :(

Håper det går bra med deg. Og håper ikke det går så lenge til neste gang vi ses :)

Klemmer

Lise
08.10.2012 - 18:11

Tusen takk til deg også, vennen, for en utrolig koselig helg! Var veldig godt å få vært litt sammen med deg igjen! :o) Det er rart med det, samme hvor lenge det er siden vi har prata sammen eller sett hverandre, så er vi liksom akkurat der vi var med en gang vi prates/ses igjen! Du er en venn jeg virkelig setter stor pris på, Lise!! Du har vært der i tykt og tynt, og jeg er utrolig glad og takknemlig for at du var med i bilen når farfar hadde gått bort! Og tusen takk for at du orket å prate med meg i telefon helt til klokka 5 på morran, så jeg kom meg trygt hjem! <3

Det går bra med meg, det er selvfølgelig veldig trist, men farfar hadde fått levd livet sitt og blitt en gammel mann, og det gjør det hele litt lettere.

Vi ses snart igjen, vennen! <3 Veldig glad i deg! <3

Silje Elise
12.10.2012 - 12:59

Kondolerer Silje. Og håper det går bra med deg og dine, på tross av triste omstendigheter.

Jeg tror det at man har et siste minne med en person som er fint er en god ting. Det har jeg med min morfar, og det er godt å tenke på.

Rozemarijn
24.10.2012 - 21:26

Takk for det, Rozemarijn! :o)

Jeg er så glad for at jeg var så mye hos farmor og farfar den siste helga han levde, for det har ofte gått litt tid mellom hver gang jeg har vært der..

Silje Elise
27.10.2012 - 19:12

hits