God morgen!

Da var det jaggu helg igjen, og jeg ligger i senga og drar meg.. Jeg er så bortskjemt! Så og si hver eneste helg etter at Sofie ble født, har jeg fått sove lenge.
Jeg er nemlig et skikkelig slafentroll, har alltid vært det.

Fine Sofien vår! <3

I dag har vi planer om å handle litt og rydde i hagen. Vi rakk nemlig ikke å rydde i hagen forrige helg, og plutselig var det 10-15 cm med snø her! Nå har det meste regnet vekk, så da må vi benytte muligheten til å få pakket bort trampoline, husker og sklier.
Skikkelig spennende lørdag.. Hehe!

Til dere unge og håpefulle som ikke kan vente med å bli voksne, det er ikke så sinnsykt morsomt å være såkalt voksen.. Alt er igrunn ansvar, jobb, regninger og husarbeid. Og det er som regel ingen som pleier deg når du er syk, du får faktisk ikke holde senga engang, for barn må leveres og hentes i barnehagen (og skole senere). Middag vil familien ha også.
Så min anbefaling til dere er, vær barn og ungdom så lenge dere "kan", for voksne blir dere uansett!

Aner ikke hvor jeg vil med dette, men la oss si at det var dagens (eller årets) "visdomsord" fra denne fortsatt sengeliggende fruen.. Haha!

Da var det vel på tide for meg å kreke meg ut av senga, og starte denne superspennende lørdagen..

Ønsker dere alle en fin helg, uansett hvor spennende den måtte bli! :o)

Kategori:Blogg    Dato:03.11.2012   Kl:10:32    4 kommentarer
Det er godt å sove lenge, bare nyt det du - heldiggrisen! :)

Hehe du får sakt det, veldig bra og helt sant :)

HA EN FORTSATT FIN DAG, VENNEN! :o)

Anniken
03.11.2012 - 16:05

Sikta du til meg nå? Følte meg litt truffet ! Haha<3


18.11.2012 - 09:21

Ups.. glemte å skrive at det var meg (a) <3

therese<3
18.11.2012 - 09:21

Hehe! Nei, jeg sikta ikke til deg, Therese, men hvis du følte deg truffet, så er det vel fordi du gleder deg til å bli voksen..? Greit nok å kunne bestemme over seg selv, men med voksenlivet følger det en del ansvar og bekymringer man ikke alltid ønsker.. Men når det er sagt, så kan jeg også si at jeg aldri ville byttet tilbake til å bli tenåring igjen.. Hehe!

Silje Elise
23.11.2012 - 19:45

hits