Siden sist

Kategori:Blogg    Dato:10.11.2013   Kl:23:28    Ingen kommentarer

Vil bare ønske dere..

Hei!

Nok en snartur innom, denne gangen for å ønske dere

GODT NYTT ÅR!!

Håper det blir et fint år for dere alle, og at deres ønsker og drømmer blir oppfylt!

Legger ved et bilde av Sofie på hennes første skitur med et aldri så lite påklistret smil når kameraet var i hennes retning.. Hehe! Fine jenta vår! <3

Kategori:Blogg    Dato:31.12.2012   Kl:22:19    Ingen kommentarer

God jul!!

Bare en snartur innom for å ønske alle en riktig god jul og alt godt i året som kommer!

Håper dere får en kjempefin og koselig dag i dag med mange fine pakker og god mat.

Kategori:Blogg    Dato:24.12.2012   Kl:09:48    Ingen kommentarer

Heisann!

Nå er det en liten stund siden sist jeg har skrevet her, dagene går så fort, men satser på å komme sterkere tilbake snart!

Jeg tenkte bare å vise dere årets adventskalendere som jeg kjøpte på Søstrene Grene for utrolige 17 kroner og 44 øre stk!!

Sofie fikk en prinsesse-kalender

og Roald fikk selvfølgelig en Cars-kalender! Hehe!

Var de ikke fine??

Løp og kjøp!

Kategori:Blogg    Dato:01.12.2012   Kl:01:11    Ingen kommentarer

God morgen!

Da var det jaggu helg igjen, og jeg ligger i senga og drar meg.. Jeg er så bortskjemt! Så og si hver eneste helg etter at Sofie ble født, har jeg fått sove lenge.
Jeg er nemlig et skikkelig slafentroll, har alltid vært det.

Fine Sofien vår! <3

I dag har vi planer om å handle litt og rydde i hagen. Vi rakk nemlig ikke å rydde i hagen forrige helg, og plutselig var det 10-15 cm med snø her! Nå har det meste regnet vekk, så da må vi benytte muligheten til å få pakket bort trampoline, husker og sklier.
Skikkelig spennende lørdag.. Hehe!

Til dere unge og håpefulle som ikke kan vente med å bli voksne, det er ikke så sinnsykt morsomt å være såkalt voksen.. Alt er igrunn ansvar, jobb, regninger og husarbeid. Og det er som regel ingen som pleier deg når du er syk, du får faktisk ikke holde senga engang, for barn må leveres og hentes i barnehagen (og skole senere). Middag vil familien ha også.
Så min anbefaling til dere er, vær barn og ungdom så lenge dere "kan", for voksne blir dere uansett!

Aner ikke hvor jeg vil med dette, men la oss si at det var dagens (eller årets) "visdomsord" fra denne fortsatt sengeliggende fruen.. Haha!

Da var det vel på tide for meg å kreke meg ut av senga, og starte denne superspennende lørdagen..

Ønsker dere alle en fin helg, uansett hvor spennende den måtte bli! :o)

Kategori:Blogg    Dato:03.11.2012   Kl:10:32    4 kommentarer

I går..

Heisann!

I går tok Sofie og jeg turen til Jessheim sammen med min gode venninne Anniken, og vi spiste en god frokost/lunsj sammen, skravla, handla og bare koste oss!

Kjempegod mat på Egon!

Sofie ville som vanlig (når vi spiser ute) bare ha pommes frites..

Jeg fikk, som vanlig, handlet en god del.. Roald pleier å si at det er noe jeg er veldig flink til, det å svi av penger.. Hehe!

Det ble en del timer på senteret med prat og kos, og både Sofie og jeg storkoste oss sammen med Anniken!
Takk for en fin dag, vennen!

Kategori:Blogg    Dato:26.10.2012   Kl:09:30    Ingen kommentarer

Ut på tur..

Heisann!

Nå er vi på vei til Hjortneskaia i Oslo, Roald og jeg skal en liten tur til Kiel sammen med en hel gjeng! Viktig med litt kjærestetid, mens Sofie skal kose seg hos den ene tanta si.

(Og til dere som nå tenker at huset vårt vil stå tomt, så tar dere feil, for vi har husvakt!)

Vil ønske dere alle en kjempefin helg! Kos dere masse!

Kategori:Blogg    Dato:18.10.2012   Kl:11:44    2 kommentarer

They're back..

I fjor vinter fikk jeg mus i bilen, og mus er jo kjent for å gnage på ting og tang..

I natt har handsfree'n min blitt gnagd på, så nå er det bare å finne fram musefellene igjen..

Er det flere enn meg som har oppdaget mus i bilen nå som kulda har kommet?

Kategori:Blogg    Dato:12.10.2012   Kl:08:42    Ingen kommentarer

En både fin og trist helg..

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en stappfull helg i Sarpsborg, og jeg kjenner at jeg egentlig skulle vært i seng for maange timer siden, klokka er tross alt 5 på morgenen.

Jeg dro nedover til Sarp på torsdag morgen, stoppet innom IKEA hvor jeg møtte søstra mi, som jeg også har "bodd" hos de to siste nettene og det var veldig koselig!

På fredag hjalp syrran og jeg farmor med å få klippet litt gress og vaske vinduer. Farfar fikk flere slag i fjor, noe som gjorde han mer eller mindre sengeliggende, då da prøver vi å hjelpe til når farmor spør om det. Etterpå fikk jeg tatt mål til bunad jeg skal kjøpe meg! Så var det tid for å hente en god venninne, Lise, og dra til en tidligere veldig god kamerat. Vi hadde det så koselig og lo så mye at Lise hadde vondt i magen i dag!

I dag (eller i går hvis jeg skal være korrekt) var jeg først ute og handla med den nydelige tremenningen min før jeg dro en tur til farmor. Så var det å hente Lise og dra på besøk hvor flere gamle kjente var, kjempekoselig! Jeg hadde kjøpt noe til farfar som jeg glemte å levere tidligere på dagen, så jeg kjørte innom dem før å henge posen på døra, men når jeg kom dit stod det en bil i gården, og jeg kjente at jeg fikk vondt i magen.. Og dessverre hadde jeg riktig, farfar hadde dødd 2 timer tidligere..

Jeg får så vondt av farmor! Først mistet hun sønnen sin i januar og så mistet hun mannen sin nå i dag..

Men jeg er så glad for at jeg stakk innom dem i går og i stad, for det siste jeg gjorde før jeg dro var å gi farfar en klem og sa at jeg var glad i han!

Fine farfar som bygde huset han bodde i helt alene, og noen år senere bygde han barndomshjemmet mitt! Farfar som klatret i trærne, datt ned og klatret opp igjen! Tøffe mannen!

Han er allerede dypt savnet! <3

Kategori:Blogg    Dato:07.10.2012   Kl:05:01    4 kommentarer

Hustegninger

Som dere sikkert har fått med dere, så ønsker vi å bygge på huset vårt, og vi har fått en arkitekt til å lage hustegninger for oss. Vi har kommet fram til en veldig fin løsning, men vi venter fortsatt på de ferdige tegningene, så jeg får ikke vist dere helt åssen huset skal bli ennå, men jeg har noen "midlertidige" tegninger (som jeg har gjort litt endringer på) som jeg tenkte å vise dere, så her kommer de!

Så nå gjenstår det bare å få de nye tegningene, se at de er riktige, få underskrifter fra naboer og håpe at kommunen godkjenner påbygget!

*Vi krysser fingrene!*

Hva syns dere om tegningene, blir det ikke fint?

Kategori:Blogg    Dato:27.09.2012   Kl:20:17    4 kommentarer

Kosedag med jentene

Heisann!

I dag har Anniken og jeg vært på kjempekoselig besøk hos Kristine! Er så godt å ha så gode venner som man kan føle seg vel sammen med og vi kan prate sammen om absolutt alt!

Gode venner er virkelig gull verdt!

Vi driver alle tre med litt håndarbeid, så Anniken strikket på de nydeligste små lyseblå babyskoene/sokkene jeg har sett, mens Kristine og jeg heklet fine tepper til jentene våre. Rene symøtet!
Greit å være sosial samtidig som man får gjort noe med hendene.

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder..

Så der har dere igrunn dagen min. Nå skal vi få lagt frøkna vår, så skal jeg prøve å få ryddet litt her, det er rart hvor mye rot det blir når man ikke gidder å rydde.. Hehe! Slaraffenlivet lenge leve! :o)

Ha en fin kveld!

Kategori:Blogg    Dato:27.09.2012   Kl:19:05    Ingen kommentarer

Hårfin frøken

En ting som jeg syns er moro med å ha en datter som liker å pynte seg, er at jeg kan ordne håret hennes og prøve ut ting på henne som jeg ikke får til på meg selv, som f.eks her:

Kategori:Blogg    Dato:25.09.2012   Kl:20:48    2 kommentarer

Min dag så langt..

Hei!

Dagen i dag startet "kjempebra", med en liten frøken som ikke akkurat stod opp på riktig bein.. Det er virkelig herlig med en liten kranglefant når man har dårlig tid, kombinert med en trøtt og stressa mamma så kan det til tider gå en kule varmt, men vi kom oss ut døra, Sofie ble levert i bhg'en og jeg rakk jobben i tide.

Rett før jeg dro fra jobb, fikk jeg melding av Roald om at han måtte jobbe litt lenger i dag, så jeg håpet inderlig at Sofie var i bedre humør når jeg skulle hente henne.

Haha! Det var hun IKKE! Absolutt alt var feil, og det endte med at jeg hadde med meg en hylskrikende unge til bilen. Hun skrek så ille at de fleste begynte å le (meg inkludert). Jeg slet med å prøve å skjule latteren, så ikke Sofie skulle se det, men det var jaggu ikke lett! Hehe!

Av erfaring vet jeg at den beste måten å takle lille Diva sitt raseri på, er (å prøve) og holde meg rolig og smørblid. Tulle litt med henne, få henne over på andre tanker, selv om det ikke alltid er like lett.

I dag gikk det heldigvis bra, og Sofie og jeg har kosa oss sammen! Nå har jeg en blid og fornøyd frøken som snart skal legge seg, og ho mor kan få slappe av litt. For det er ingen tvil om at det kreves litt ekstra å holde seg rolig og tålmodig når lille trasstrollet herjer!

Noen foreldre som syns dette hørtes kjent ut eller?

Håper dere alle har hatt en fin dag, og at dere får en fin kveld!

Her er et bilde av den lille vakre, sjarmerende og til tider sinnataggen vår!

Kategori:Blogg    Dato:25.09.2012   Kl:19:20    4 kommentarer

"Helg" og litt ymse

Da har jaggu "helga" kommet for meg, og jeg må innrømme at det ikke føles feil..
Jeg jobber jo bare 60%, så jeg tar "helga" hver onsdag, så jeg har litt luksus sånn sett.
I morgen skal jeg rydde her og vaske klær, det trengs virkelig nå! Sofie sluttet med bleier (hun bruker fortsatt bleie på natten) i juni, og det har gått veldig bra, men de to-tre siste ukene har hun hatt en del uhell, og da blir det fort en del tissetøy og ikke minst herlige våte sko/støvler!
(Vi har ikke latt tissebefengte klær/skotøy ligge uvasket i 2-3 uker altså! Hehe!)

Men, rydding og klesvask får vente til i morgen, for nå sitter jeg godt planta i sofaen og hekler på et ullteppe jeg tenkte Sofie kan ha i bilen, mens Roald ligger rett ut og sover ved siden av meg, noe han har gjort de siste 2 timene. Det tar på å stå opp rundt kl 4 hver morgen i flere år, og få for lite søvn hver natt. Vi er nemlig fryktelig dårlige til å legge oss tidlig, eller bare rett og slett i rimelig tid, så det er ikke uvanlig med 4-5 timer søvn for oss, Roald får ofte bare 3-4, stakkars..
Det er et hardt liv å være mann, pappa og hovedforsørger..

Nei, nå får jeg hekle videre!

Håper dere har hatt en fin dag!

Kategori:Blogg    Dato:19.09.2012   Kl:22:10    Én kommentar

Litt om London-turen

På onsdag morgen dro mamma, broder'n og jeg til London. Jeg hadde aldri vært i London før, så jeg var ganske så spent, og litt nervøs for flyturen. Jeg liker ikke å fly, men heldigvis gikk det veldig bra, vi slapp unna turbulens og jeg klarte faktisk å slappa litt av.

Vi fikk sett det aller meste som er verdt å få med seg, fikk shoppa litt (eller ganske mye, i mitt tilfelle) og vi fikk sett We will rock you-showet.

Tror faktisk at jeg har kjøpt ferdig julegaver til Sofie allerede. Etter litt leting fant jeg en Disney-butikk, som var en av mine hovedmål med turen, og det var en stk fornøyd Silje da, ja!! Det var så mye fint der, og jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt enda mer, men jeg hadde litt begrenset med plass i kofferten, så jeg måtte beherske meg litt. Hehe!

Her kommer noen bilder fra turen:

På Harrods fant jeg det fineste dukkehuset noensinne!! Hadde jeg hatt ubegrenset med penger, så skulle jeg uten tvil kjøpt det!!

Prislappen på dette dukkehuset ferdig møblert og med dukker er på rundt 90 000 norske kroner!! Fysj fysj! Men det var grådig fint da!

Nå får jeg nesten få Sofie i seng, så tror jeg det blir sofaen resten av kvelden i dag også. Både Roald og jeg er slappe, så satser på at det blir tidlig kvelden på oss.

Ha en fin kveld!

Kategori:Blogg    Dato:17.09.2012   Kl:19:32    Ingen kommentarer

I dag

Heisann!

I dag har Sofie og jeg hatt koselig besøk av Emilie, Sofie's venninne, og Kristine. Jentene lekte først ute sammen i lekestua, på trampolina og husket før vi gikk inn. Sofie og Emilie leker så fint sammen, selv om frøkna vår helst ikke ville dele de nyeste lekene jeg hadde med hjem fra London i går.

Her kommer et par bilder av søte jentene:

Håper dere har hatt en fin helg!

Nå kjenner jeg at jeg skal holde meg i sofaen resten av kvelden, rart hvor sliten man kan bli av å være alene med en liten frøken..

Ønsker dere en fin kveld, og en fin kommende uke!

Kategori:Blogg    Dato:16.09.2012   Kl:20:41    3 kommentarer

Jeg har fått gave av mannen min!!Kategori:Blogg    Dato:25.08.2012   Kl:23:54    Ingen kommentarer

Heisann!

Det blir litt så som så med blogging på meg, er så mye annet som må prioriteres dessverre.

I dag henta jeg ene tantebarnet mitt på 10 år når hun var ferdig på skolen, og vi skal passe henne fram til lørdag,
og det har Sofie gledet seg veldig til!
Veldig koselig, særlig når hun er så snill som hun er.

Gikk overraskende bra å legge begge jentene på samme rom, og det var veldig deilig, så slipper vi å ta hensyn til sovende gjester i stua.

Gleder meg ekstremt mye til vi får bygd på huset, da får vi 2 soverom mer enn vi har nå, altså får vi 4 soverom i 1. etg.

Arkitekten vår var her for et par uker siden, og etter litt fram og tilbake fant vi ut en ny løsning på påbygget.
Hvis alt går etter planen nå, vil huset vårt bli totalt forandret.
Jeg har alltid drømt om et hus i litt sånn "gammel gårdsstil", og nå vil vi forhåpentligvis få det!

Skal prøve å huske å få lagt ut bilder av tegningene når vi får de.

Ellers er alt som vanlig her i huset.
Jeg jobber 60%, Sofie er i barnehagen de dagene jeg jobber, og tar seg ofte fri når jeg har fri og Roald jobber fortsatt mye.

Jo, det har skjedd en ganske stor forandring for meg den siste tiden,
jeg har fått et mer sosialt liv!!

Har blitt kjent med enda en mamma i barnehagen, og det er veldig koselig!!
Har virkelig savnet et sosialt liv de siste årene.
Så ting går framover, jeg begynner å finne meg mer tilrette her,
og det meste blir lettere når man har noen å prate med og kose seg sammen med!
Så takk, Kristine!

Men nå hørte jeg noen rykter om at jeg skal få ryggmassasje, så da får jeg sette strek her.

Ønsker alle en fin helg!
God natt!

Kategori:Blogg    Dato:23.08.2012   Kl:23:28    Én kommentar

I dag...

...har vi holdt på ute i hagen i mange timer.
Roald er nesten ferdig med å flytte veden inn i skjulet, fortsatt en del igjen,
men med en dag sjauing til, så er vi nok ferdige.

Og da er det å give løs på den gamle lekestua!
Gleder meg til å ta slegga!!
Det er kanskje en ting jeg ikke har skrevet tidligere;
jeg ELSKER å ødelegge ting!
Misforstå meg rett, jeg elsker å ødelegge ting som skal ødelegges.
Sånt som å rive av tapet, det er er noe av det beste..

I morgen er det cruising i Lillestrøm, og til tross for at jeg har bodd her i 4 år,
så har jeg aldri vært i Lillestrøm på 4. juli før,
så jeg gleder meg!
Tror Sofie også kommer til å kose seg der,
mange fine biler å se på.
Hadde egentlig håpet at vi hadde fått gjort klar den ene bilen til Roald,
en rosa, hvit og mintgrønn pickup som ble veteranbil i år,
men det har vi dessverre ikke fått til.


(Det som ser grått ut, er mintgrønt)

Er den ikke kul?

Jeg har ennå ikke fått kjørt den, fordi den har stått på en låve så lenge jeg har kjent Roald,
bortsett fra den dagen dette bildet ble tatt for 4 år siden.
Jeg fikk høre lyden av denne, og jeg tror aldri jeg har hørt bedre V8'er-lyd..
Gleder meg stort til å ta med meg Sofie og kjøre rundt i denne,
syns den vil være en passende "jentebil" for lille frøken og meg!
Bare så synd det er så ille dyrt å kjøre den, for denne sluker bensin!

Får vel legge til at "Ramper" var den første prosjektbilen til Amcar Magasin, så denne finnes det bare én av.

Nei, nå får jeg gi meg, nå er det Grey's Anatomy!

Ha en fin kveld videre!

Kategori:Blogg    Dato:03.07.2012   Kl:21:50    Én kommentar

Heisann!

Sjokk, ikke sant?! Jeg er innom bloggen min!!
Nå er det grådig lenge siden jeg skrev her sist, faktisk er det like lenge siden jeg tittet innom her overhodet..
Men jeg ser på statistikken at jeg fortsatt har noen trofaste lesere som titter innom her jevnlig,
takk for at dere overhodet gidder!! <3
Hvis noen har skrevet kommentarer, og de ikke har blitt publisert, så er det fordi jeg har måttet godkjenne de,
og når jeg ikke har vært innom her på evigheter, så forsvinner de, dessverre..
Og hvis det er tilfelle, så beklager jeg det.

Ellers er alt bra her, nå har vi 3 uker ferie framfor oss, og vi blir slitne bare av tanken. Haha!
Ferie når man har hus og barn blir liksom ikke "ferie" slik som man husker fra barndommen,
hvor man kunne sove så lenge man ville, slappe av og "gjøre hva man ville" hele dagen.

På planen står det blant annet å flytte MASSE ved fra hagen og inn i skjulet/garasjen,
rive en gammel råtten lekestue som stod her når Roald og svigerfar kjøpte huset,
kjøre til Tønsberg og hente ny superfin lekestue,
ordne "fundament" til denne, sette den opp og male den.
I tillegg har vi en full kjeller som skal pusses opp, og har snakker vi alle flater!
Murveggene skal pusses, "lappes" og males, listverk og tak må males
og fliser skal legges på alle gulvene.

Og bilen min MÅ repareres! Den skrangler.. Jeg liker ikke skranglende biler!!

Hvor langt vi kommer med alt, det gjenstår å se..

Jo, vi har et lite håp om å kanskje få tatt oss en liten tur til Kristiansand,
men det spørs om det blir noe av.
Kanskje det bare blir en liten tur til Amadeus Dyrepark eller noe lignende..
Og min kjære sier her at han har noen forslag til dagsturer vi kan ta, men noe mer enn det får jeg visst ikke vite..
Hemmelighetsfull kar jeg har gitt. Litt usikker på om jeg liker det..
Han sier at jeg vil like det når jeg ser hvor vi skal, så nå er jeg jaggu litt spent!!


Her ser dere et bilde av lekestua vi har bestilt:Er den ikke nydelig!?

Jeg skal male den hvit utvendig og innvendig, og så skal vi legge linoleum på gulvet.
Når vi skal bytte tak på huset, vil jeg ha samme tak på denne også.
Glader meg veldig til å "innrede" den, og det er vel fare for at jeg kommer til å tilbringe mer tid i den enn Sofie!! Haha!

Er det noen av dere lesere som har denne?

Hva skal dere gjøre i sommer?
Blir det ferie i ordets rette forstand, eller er dere like "heldige" som oss å skal prøve og ordne alt mulig?

Tilfelle jeg fortsetter å være en elendig blogger,
så vil jeg benytte sjansen til å ønske dere en veldig
god sommer!!

Kategori:Blogg    Dato:02.07.2012   Kl:19:02    Ingen kommentarer

Litt siden sist..

Heisann!

Da var det jaggu helg igjen!
Sofie og jeg har vært hjemme siden onsdag. Vi var begge klare for barnehage og jobb når klokka var 7 på morgenen, men så oppdaget jeg en prikk bak det ene øret hennes. Tittet litt nærmere etter, og oppdaget noen små prikker på mage og rygg også, så da var det bare å ringe til jobben og barnehagen for å fortelle at Sofie hadde fått vannkopper; IGJEN!!
Første utbruddet hennes var veldig mildt, og da hender det visst at noen får et utbrudd til som er kraftigere.
Jeg har "alltid" hørt at man bare får vannkopper én gang, men så feil kan man ta. Det rare er at det faktisk er flere barn i Sofie's barnehage som har fått vannkopper 2 ganger. Rariteter..

Sofie har vært så tapper! Denne gangen har hun virkelig fått et skikkelig utbrudd, hun har til og med fått vannkopper på våtkanten på det ene øyet sitt! Stakkars lille skatten vår! <3

I går dro Roald på Rally Sweden og kommer hjem i kveld, så lille frøken og jeg hadde "jentedag" i går!
Det er litt ille å innrømme det, men jeg "nyter" det litt når Sofie er litt slapp, for da blir hun litt kosete.
Det er ikke hver dag hun har tid til å sitte på fanget mitt og kose med mamma'n sin, men når hun er syk, så er det stort sett mammakos som gjelder, og det er så godt! <3
I går kveld kom søte Anniken på besøk, og da fikk vi trimmet lattermusklene igjen!
Vi prater om alt og ingenting, og jeg storkoser meg sammen med Anniken!
Vi trenger ikke å anstrenge oss eller å imponere hverandre, vi kan liksom bare være oss selv,
og det er så behagelig!
Takk for en koselig kveld, vennen! <3
Selv om den ble litt kjapt avbrutt når du skulle gå, når du så elgsporet! Haha!
Til informasjon! Anniken og jeg er like redde for elg! Livredde for elg!!
Jeg tittet litt nærmere etter i stad, og det er faktisk 2 elger som har gått ved siden av hverandre.
Og det er rett utenfor gjerdet vår, ca 3 meter fra inngangsdøra vår!
Jeg kommer til å få hjerteinfarkt hvis jeg møter på en (eller flere) elg(er) rett utenfor døra vår!
Haha!
Nå ligger lille frøken til lading, og planen er film og godteri når hun våkner igjen.
Mamma-og-Sofiekos! <3Ønsker dere alle en fin kveld
og en god helg!I dag er det én måned siden pappa døde. Én måned siden jeg innså hvor glad jeg faktisk var i pappa'n min, til tross for et noe anstrengt forhold. Vi kom ikke så godt overens når jeg bodde hjemme, vi var for like.
Og dessverre ble ikke forholdet mellom oss så veldig mye bedre etter at jeg flyttet ut heller,
noe som er over 8 år siden nå.
Men heldigvis, det siste jeg sa til pappa når jeg besøkte han før han døde, var at jeg er glad i han,
og det er jeg så glad for nå!
Det er en grunn til at man ikke skal gå til sengs sint, og man bør alltid skræve opp med de man har noe uoppgjort med, for man vet aldri når noen forlater oss. Pappa ble bare 56 år, han forlot oss så altfor tidlig.

Kategori:Blogg    Dato:11.02.2012   Kl:13:53    2 kommentarer

En liten oppdatering!

God kveld, alle sammen!
(Det var kveld da jeg begynte på dette innlegget)

Sofie og jeg har bare vært hjemme og kosa oss i dag,
var en tur i matbutikken og fikk svidd av litt penger på ettermiddagen.
Er så deilig med sånne late dager, må innrømme at vi er en ganske bedagelig anlagt familie. Hehe!
Sofie fikk seg en Knerten-figur og Knerten-filmene, så hun var veldig fornøyd!
Da blir det nok filmtitting i helga!
Etter hva sjefen min sa til meg i går, så skal det bli sinnsykt kaldt nå i en ukes tid,
og da er det snakk om rundt 25 kuldegrader, og da er det helt uaktuelt å være ute uansett,
så da kan vi være inne med god samvittighet!

I morgen drar jeg til Sarpsborg og skal bli der noen dager.
Skal møte en god barndomsvenninne på ettermiddagen/kvelden, og det gleder jeg meg til.
Alltid koselig å være sammen med venner man har kjent siden må knapt kunne gå.

På fredag blir det rydding og sortering av pappa sine ting, og det tror jeg blir trist og rart.
Det å gå gjennom andres eiendeler, det er ikke noe som ligger i min natur, og det går nok opp for meg at pappa er borte når vi skal fordele tingene hans.
Underbevisstheten min vet godt at pappa er død, for det skal bare ett ord til før jeg kjenner det i hele kroppen. Trangen til å gråte, klumpen i magen, minnene som strømmer rundt i hodet mitt.
Jeg er så glad for at jeg har mamma, syrran og broder'n, uten dem hadde det utvilsomt blitt veldig mye tyngre!

På lørdag, hvis alt går etter planen, kjører jeg hjem igjen.
Er godt å få litt helg sammen med Roald og Sofie før en ny uke starter.Ønsker dere alle en god helg,
og god natt!

Kategori:Blogg    Dato:02.02.2012   Kl:00:20    6 kommentarer

Da var det på tide..

..å skrive litt her igjen!
Vi hadde en del planer i helga, men alt utgikk. Sofie fikk feber på torsdag, og det har fortsatt ikke gitt seg helt! Hun har vært i ganske bra form i dag, og feberen var nesten borte når hun la seg i stad, så håper hun er frisk i morgen! Ellers har det ikke skjedd så mye mer siden sist, lille frøken og jeg har kun vært inne og kosa oss. Vi har fått rydda litt her og der, Sofie liker å hjelpe meg å ordne, så nå er det ryddig på de "standard roteplassene" mine. Hehe! Godt å få gjort noe fornuftig når man går inne i mange dager!

Roald og jeg bestemte oss for å gjøre om senga til Sofie på lørdag, og hun ble SÅÅÅ fornøyd! Sofie har nemlig hatt sprinkelseng til nå, hun har jo forsåvidt fortsatt det, men vi har tatt vekk den ene sprinkelveggen, så nå kan hun gå ut og inn i senga si selv. Og dere kan tro det er stas!! Rommet til Sofie er ikke stort, men det holder til henne nå. Vi skal rive den delen av huset og bygge opp større, og da skal hun få nytt og større rom, men det lille fine rommet hennes får duge enn så lenge. Riving og bygging skjer forhåpentlig om noen få måneder..

Jeg har lagt ut bilder av rommet til Sofie tidligere, men her får dere noen bilder jeg tok på lørdag:


En stk fornøyd jente!

Legg merke til det fine pleddet som ligger i senga, det fikk Sofie i julegave av Leon!
Det er mamma'n til Leon, Anniken, som har heklet det,
og Sofie nekter å sove hvis ikke pleddet ligger oppå dyna hennes! <3


Bare så det er klart, hun har ikke alle de bamsene og putene i senga når hun skal sove altså! Hehe!


Som dere ser, rommet er ikke stort, men vi har fått plass til alt Sofie trenger og mer til!

Personlig syns jeg rommet til Sofie er et av de fineste rommene i huset, og syns det er synd at det snart skal jevnes med jorden. Det var også i dette rommet Roald fridde til meg i august 2008! <3
Men, for at huset skal oppfylle våre ønsker og være praktiskt, må vi gjøre noen endringer.
Gleder meg til å vise dere hustegningene og framskritt når den tid kommer!

Nå er det snart kvelden her i huset.
God natt, mine kjære lesere!

Kategori:Blogg    Dato:30.01.2012   Kl:23:00    4 kommentarer

Litt endring i planene..

Det siste jeg gjør før jeg legger meg for kvelden, er å titte innom Sofie for å se om hun sover, og at hun puster og for å kjenne om hun er varm. Når jeg tok titten i natt, så var Sofie våken, og hun var varm. Fikk tatt tempen på henne, etter en del om og men ( Sofie liker det ikke, og jeg klandrer henne ikke!), og tempen viste 38,4. Så det ble ikke noe barnehage og tur på lille frøken i dag, dessverre. I stedet blir det mamma-og-Sofiekos her hjemme med kanelboller vi bakte for noen dager siden og mest sannsynlig en film. <3

Ha en fin dag alle sammen!

Kategori:Blogg    Dato:27.01.2012   Kl:13:47    6 kommentarer

Litt ymse om dagen, tanker og ja, litt ymse!

Heisann!

Det ble visst en liten bloggpause igjen. Jeg er tilbake i hverdagen og jobb igjen, og da kan tiden fort bli litt knapp. Og Sofie vil ikke ha en mamma som sitter foran pc'n når hun kommer hjem etter en dag i barnehagen, så da blir blogging litt nedprioritert, dessverre.
I dag har Sofie hatt fri fra barnehagen, hun hadde time til 2 årskontroll på helsestasjon, og hun gledet seg veldig, uten at vi vet hvorfor (det var jo ikke akkurat noe å glede seg til)! Vi fortalte henne tidligere i uka at hun og jeg skulle dit, og etter det har hun nevnt det titt og ofte. Lille søtnosen vår! Hun begynte å leke og ordne med en gang vi kom dit, så helsesøstra sa at det var ikke noe vits i å teste Sofie noe særlig, det var visst tydelig at hun kunne det hun burde, og sånt gleder mammahjertet! Det er rart hvor stolte vi blir av barna våre, og det gjerne for småting. Helsesøstra henta noen ting og spurte Sofie om hun kunne legge en tannbørste oppi en kopp, og det ble tydeligvis litt kræsj for lille frøken, for hun sa "NEI!", henta en skje og la den oppi koppen mens hun smilte fornøyd mot helsesøstra! Haha! Da lo vi godt! Sofie trivdes så godt på helsestasjon at hun ikke ville dra derfra igjen! Haha! Hun kasta seg i gulvet i trass og nekta å samarbeide med meg! Herlig altså! Men da fikk helsesøstra se at Sofie ikke bare er blid og fornøyd hele tiden, og det er jo igrunn bra det også. Hun er et barn, et til tider VELDIG bestemt barn! Skjønner ikke hvor hun har det fra.. *Kremt*

Ellers har verden min kommet litt i rytme med resten av verden igjen, og ting føles litt lettere. Men, da skal det sies at vi ennå ikke har begynt å rydde tingene til pappa. Vi må snart begynne med det, og fordele alt. Jeg er den eneste av oss "barna" som har kjeller, og dermed den eneste av oss som har plass til diverse møbler etter besteforeldrene mine som jeg ikke vil at vi skal kvitte oss med, så vi får nok mest sannsynlig fylt opp kjelleren enda mer. Jeg tror vi pr i dag har nok møbler i kjelleren til å møblere minst 2 mellomstore hus! Senger, seksjoner, tv-bord, frysere, kjøleskap, you name it, I think we got it!
Tilbake til poenget, vi har ikke begynt å rydde hos pappa ennå, og det tror jeg kanskje blir det verste. For da innser jeg kanskje at pappa virkelig er borte.
Sofie og jeg var en tur på Plantasjen i stad, og da kjøpte vi en 5-pack med gravlys som jeg kan ha i bilen.. Da kan jeg bare svippe innom kirkegården når jeg er i Sarpsborg og tenne et lys for pappa, mormor og bestefar. Ja, pappa skal gravlegges/senkes ned i grava til mormor og bestefar, altså min mamma sine avdøde foreldre. Jeg er glad vi var enige i å gjøre det. Det å ikke være alene, men å være sammen med noen man var glad i, som var glad i deg; jeg liker den tanken. Vil jo at pappa skal ha det godt videre! <3

Nå er det nok om det temaet for i dag.

I morgen skal Sofie i barnehagen, spurte henne i stad om hun vil i barnehagen eller om hun vil være hjemme med meg, og dere vet jo allerede hva hun valgte! Haha! Avdelingen til Sofie er på tur hver fredag, og Sofie elsker å være på tur, så hun vil nok storkose seg! Siden jeg har fri stort sett hver torsdag og fredag er det ofte at Sofie tar fri fra barnehagen de dagene, så det er en liten stund siden hun har fått vært med på "fredagsturen", så hun gleder seg nok. Jeg skal rydde, vaske og brette klær, prøve å få bakt litt og rydde litt her mens lille frøken Tranum koser seg. Huset vårt lider litt nå siden jeg har vært opptatt med litt andre ting enn husarbeid, og fordi jeg har vært en del i Sarp de siste ukene.

Nå skal jeg prøve å gjøre litt fornuftig før jeg kryper til sengs.

Legger ved et bilde av Sofie som jeg syns er litt festlig.Legg merke til den fine kåpen hun har på seg, den strikka mammaæn min til meg når jeg var liten! <3 Først var den en kjørepose til meg, og når den ble for liten til meg, strikket mamma den om til den kåpen dere ser her! Syns det er så morsomt å kunne bruke min gamle plagg på Sofie, og hun føler seg sååå fin i den kåpa! <3 Og det med god grunn!
(Det er ikke sikkert noen av dere hadde sett dette, men det ser ut som om Sofie har en kul på venstre side på overleppa, men det er kun på dette bildet, de 2 andre bildene jeg tok samtidig, der har hun ikke en "kul".. Rariteter.)

God natt, mine kjære trofaste lesere! <3

Kategori:Blogg    Dato:26.01.2012   Kl:23:28    Én kommentar

Gode venner er gull verdt! <3

Etter at Sofie ble født, møtte jeg en jente på barseltreff på helsestasjon, og denne jenta heter Anniken, og i løpet av 2 1/2 år har hun blitt en veldig god venninne av meg. Jeg tror ikke jeg vet om en mer omtenksom jente!

Tidligere i dag kom hun innom for å levere noe, og jeg fikk nærmest sjokk når jeg tittet ned i posen! Jeg har jo skrevet at jeg ikke er helt med for tiden, og jeg så ikke at Anniken ga meg en pose fra Black Design Shop før jeg hadde tømt den. Og oppi posen lå det en blomst og en pakke. Og det er tydelig at du kjenner meg godt, vennen! <3Jeg fikk en kjempefin orkidè og en Willow Tree-figur! Jeg elsker orkideer og Willow Tree-figurer!

Figuren jeg fikk heter "Thinking of You - Keeping you close in my thoughts". <3

Bare det å vite at noen bryr seg så mye om meg, og tar seg tid og råd til å gi meg en så fin oppmerksomhet! Jeg ble helt satt ut! Tusen takk, vennen! <3 Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg de siste årene! Takk for at du er den du er! Jeg er så glad i deg! <3

Gode venner er gull verdt!!

Anniken har begynt å blogge igjen, og jeg anbefaler dere å ta en titt på den koselige bloggen hennes! Klikk her! (link)I morgen skal jeg til Sarpsborg igjen, vi skal ha møte med presten. Det er viktig for meg å være med i hele denne prosessen, så det blir noen turer fram og tilbake nå. Det verste blir å kjøre ned på fredag, eller kanskje det faktisk blir verre å kjøre hjem igjen.. Å vite at pappa da er helt borte for alltid.. Jeg er så takknemlig for at jeg har Roald, han er liksom klippen min, og jeg vet at han hjelper meg og er her for meg. Og jeg er selvfølgelig evig takknemlig for at vi har Sofie, hun er sola i livet mitt, og får meg alltid til å smile og le, samme hva! Jeg er så heldig som har familie og venner rundt meg! Jeg har skrevet dette før, men skriver det igjen; Ta vare på de dere er glad i, man vet aldri når man mister de!

Kategori:Blogg    Dato:16.01.2012   Kl:23:33    4 kommentarer

Jeg klarer ikke å henge med..

Selv om et dødsfall har skjedd, så går verden videre. Personlig føler jeg at jeg står stille. Det er liksom så rart, for verden går videre selv om min verden har stoppet opp. Latteren sitter ikke løst slik den pleier, og når jeg ler så får jeg nesten litt dårlig samvittighet.. Hvordan forholder man seg til et dødsfall? Det er jo ikke noe fasitsvar på åssen man reagerer når man mister noen. Jeg vet at ting blir bedre med tiden, men nå er generelt ting tungt.

Tidligere i dag, nærmere bestemt rundt kl 18.30, kom jeg plutselig til å tenke på at jeg hadde glemt å lage middag, og det er litt meg i et nøtteskall om dagen. Jeg glemmer det meste, lever i min egen lille verden. Klokka raser ifra meg, og jeg får ikke gjort noe som helst fornuftig, sitter mest å tenker. Tenker på alle minnene jeg har fra jeg var liten, for jeg var skikkelig pappajente når jeg var liten.

Jeg er såpass "utenfor" at jeg ikke skal på jobb til uka, kommer ikke til å klare å få gjort noe som helst. Jobben min krever at jeg er nogenlunde konsentrert og at hodet mitt er med meg, noe som ikke er tilfelle nå. Heldigvis har jeg en alle tiders sjef, som sa at jeg skulle ta fri i uka som kommer. Jobben har til og med sendt blomster til meg! Jeg har virkelig vært heldig med jobben min!

I tillegg har min kjære blitt syk, og Sofie har vært syk siden fredag, og da er det vel bare et tidsspørsmål før jeg blir syk, så her i huset er liksom alt på topp nå.. Håper bare alle blir friske og raske i løpet av få dager, for vi MÅ jo til Sarpsborg på fredag, uansett åssen formen er.

Nå får jeg nesten ta kvelden, ser at klokka har løpt fra meg igjen.. Jeg henger virkelig ikke med om dagen.

Beklager bildeløse innlegg, jeg er litt dårlig på den bildedelen..

Kategori:Blogg    Dato:16.01.2012   Kl:01:54    3 kommentarer

Det har vært noen tunge dager..

Jeg har vært borte noen dager for å være sammen med familien min i Sarpsborg.

På onsdag 11. januar ringte broren min for å si at pappaen min hadde dødd. Pappa var syk lenge, men på nyttårsaften falt han og brakk lårhalsen, og det gjorde ikke ting bedre. Kroppen til pappa tålte ikke påkjenningene av narkosen, operasjonen, blodtapet, ja alt som lårhalsbruddet førte med seg. Det er helt utenkelig at pappa er borte for alltid!

Jeg kjørte til Sarpsborg, hvor hele min familie bor, på onsdag kveld for å ta farvel med pappa. Det var forferdelig trist, men jeg er heldig som har mammaen min, søstra mi og broren min. Uten de hadde dette nærmest vært uholdbart!

Pappa ble bare 56 år. I dag skulle han blitt 57 år.. Han døde så altfor tidlig!Jeg er så glad for at Sofie, mamma og jeg besøkte pappa på sykehuset forrige torsdag, altså 6 dager før han døde. Det siste jeg sa til pappa var at jeg er glad i han! Og det er jeg så inderlig glad for!

På torsdag hadde vi møte med begravelsesbyrået vi har valgt, og alt det praktiske rundt begravelsen, eller bisettelsen blir det korrekte, siden pappa skal kremeres, ble ordnet. Det neste nå er møte med presten på tirsdag, og bisettelsen på fredag. Jeg gruer meg så utrolig mye til fredagen, det kommer til å bli en grusomt trist dag! Det har liksom ikke gått opp for meg ennå at pappa er død, det hele er så uvirkelig! Hodet mitt og kroppen min er ikke helt med meg for tiden, jeg lever på en måte i en slags tåkeverden, og jeg glemmer ting, snakker til tider usammenhengende, er kvalm og det føles som om beina mine ikke bærer meg. Følelsene kommer i bølger, og alt går opp og ned.

For noen timer siden kom jeg hjem til Sofie og Roald igjen, etter 3 døgn hos mamma, og jeg må si at det føles rart å ikke være sammen med mamma, broder'n og syrran nå, samtidig som det er deilig å være hjemme i mitt eget hjem. Alt er liksom så blandet.

Husk å ta vare på dine kjære, og fortell dem at du er glad i dem! Du vet aldri når du mister de! 

Dere får unnskylde hvis dette innlegget ble litt rotete, jeg klarer ikke å bruke hodet nå føler jeg..

Kategori:Blogg    Dato:14.01.2012   Kl:23:11    8 kommentarer

Begynte bra, ender ikke like bra..

Dagen i dag begynte bra, våknet av meg selv (?!) klokka 5, og jeg må innrømme at det var ganske behagelig å ligge og døse mens jeg venta på at klokka skal ringe. Så var det full fart (alt er relativt, jeg løp ikke akkurat rundt her) for å fikse meg og Sofie for å komme oss i barnehagen og på jobb. Når Sofie og jeg kom oss hjem igjen, så ringte telefonen min, og det gode humøret mitt forsvant, så det er ikke en veldig glad Silje som sitter her og skriver nå..

Jeg vil ikke gå for mye inn på detaljer, men et familiemedlem er veldig syk, og vi forbereder oss dessverre nå på at det mest sannsynlig blir begravelse om ikke så altfor lenge. Tårene kommer ganske kjapt nå, selv om dette er noe vi har visst om i flere år. Jeg pleier alltid å si at "vi får krysse fingrene og håpe på det beste", men i dette tilfelle er det ikke noe "beste". Enten dør vedkommende veldig snart, eller så lever vedkommende litt lenger og dør. Alt håp er i grunn ute.

Det er så rart å tenke på at plustelig skal vedkommende forsvinne fra jordens overflate..

Beklager om jeg skriver A og ikke B nå, men jeg vil ikke si noe om hvem det er eller hvorfor, iallefall ikke ennå.

Håper dere har en bedre kveld enn meg!

                                                                             (Bildet er lånt fra google)

Husk å ta vare på de rundt deg, og hvis dem at du bryr deg! Plutselig en dag kan det være for sent.

Kategori:Blogg    Dato:09.01.2012   Kl:21:43    6 kommentarer

Da var det kvelden..

.. og jeg er ganske fornøyd med dagens innsats. Juletreet er kastet ut og julepynten er pakket ned igjen, klær er bretta og sengetøy skifta. Sofie var veldig fornøyd når hun fikk ta ned juletrepynten hun selv har hengt på treet, og legge det pent ned sammen med resten av juletrepynten. Viktig å la barn få gjøre ting selv, og la de få føle litt på mestringsfølelsen.

Det skjer ikke stort her for tiden, jeg er jo ikke akkurat villmarkens datter, og trives best inne, særlig når jeg ser på gradestokken, og den viser over 10 minus. Akkurat nå  er det -13.3 grader ute. Brrr! Håper det synker litt innen jeg skal på jobb i morgen.

Apropos jobb, vekkerklokka ringer om 6 timer, så jeg får nesten komme meg i seng snart.

Ønsker dere en god natt og en fin dag i morgen! :o)

Kategori:Blogg    Dato:08.01.2012   Kl:23:34    2 kommentarer

En kjapp tur innom

I dag er det nydelig vær her, og egentlig burde vi nå vært ute i snøen og kosa oss, men bedagelige som vi er sitter min kjære og jeg i sofaen og ser på sport mens Sofie sover lur. Og til informasjon, jeg HATER sport! Jeg kan vel kanskje heller skrive at jeg sitter og psyker meg opp til å gå løs på juletreet. I dag skal nemlig juletreet ut, og all julepynt skal pakkes ned. Det eneste som får stå, er de syvarmede lysestakene i vinduene, jeg tviholder på de så lenge jeg kan, syns nemlig det blir så stusselig i vinduene når de forsvinner.

Her har dere forresten et bilde av juletreet vårt, riktignok før Sofie satte sitt preg på det med sine fine rosa kuler, bamser og nisser:Nei, nå får jeg nesten hoppe opp fra sofaen og gjøre noe fornuftig.

Ha en fin dag, alle sammen!

Kategori:Blogg    Dato:08.01.2012   Kl:14:38    Ingen kommentarer

Ferdig med nytt design!

Da har jeg fått ordnet meg et nytt design, fikk ikke til det andre slik jeg ville, så jeg tok like så godt å valgte et nytt. Som jeg har skrevet tidligere, all ære til de som skjønner dette! Og takk og lov for Silje Lien, hennes gratisdesign og oppskrifter! Jeg hadde aldri i verden klart å fikse meg et nytt design uten!

Men nå har klokka gått ifra meg ser jeg, så jeg får nesten finne loppekassa og krype inntil min kjære! <3

God natt og sov godt, mine kjære lesere! :o)

Kategori:Blogg    Dato:08.01.2012   Kl:03:20    7 kommentarer

Heisann!

Først vil jeg ønske alle godt nyttår! Håper dere har hatt en fin jul og at den første uka i nye året har vært fin!
For meg og mine har ikke denne uka vært den beste, men det kommer jeg nok nærmere innpå litt senere. Og for de som evnt ble litt bekymra nå, så er det ingen grunn til det! :o)

Jeg tittet på statistikken min nå, og så at hver eneste dag har det vært noen trofaste lesere innom her for å titte, og som den elendige bloggeren jeg har vært i det siste, kan det ikke ha vært med store forhåpninger dere har klikket dere inn hit! Men tusen takk for tiltroen, og for at dere i det hele tatt gadd! <3

Min kjære venninne Anniken har begynt å blogge igjen, og jeg kan da ikke være noe dårligere?! Haha! Eller hva mener du, Anniken??

Ellers har det ikke skjedd så mye på denne fronten siden sist. Sofie vokser og har blitt enda nydeligere og herligere, og hun prater mer og mer. Den lille herlige stemmen, noe av det beste som er er når hun skal legge seg for kvelden, og det siste hun sier er: "datta mamma, ekke dej"! (altså, "natta mamma, elsker deg"! ), mens hun ser på meg med de vakre brune øynene sine! Det smelter hjertet mitt iallefall! <3

Se på lille herlige jåledukka vår, ingen tvil om at Sofie er en skikkelig jente-jente!Dette bildet ble tatt på nyttårsaften.

PS. Jeg skal prøve å få fikset ferdig utseendet på bloggen, mistet liksom litt piffen sist..

Kategori:Blogg    Dato:07.01.2012   Kl:23:05    6 kommentarer

Jeg prøver meg på..

..nytt design.

Derfor er det litt halvferdig her nå,
orker ikke å fortsette mer i kveld.
All ære til de som er drevne på dette altså!

Jeg skal lage meg ny header også,
er på tide, siden Sofie nesten akkurat hadde lært seg å sitte på bildene i headeren,
så de er nesten 2 år gamle nå.

Men, alt til sin tid, nå er det nattan!

God natt, mine kjære trofaste
(og rimelig optimistiske
(dere er jo innom her og titter enda jeg er så elendig til å oppdatere))
lesere!

Kategori:Blogg    Dato:23.10.2011   Kl:23:05    4 kommentarer

Heisann dere!

Nå har Roald og jeg kommet oss hjem etter en alle tiders kveld i Lillestrøm! Tror aldri jeg har hatt en så morsom kveld før! Det fine med å ha bursdag er at når glasset mitt begynte å bli tomt, så dukket det opp et nytt!
Men, det ble ikke noe fest her hos oss, siden alle vennene mine, bortsett fra én, sa at de ikke kunne komme likevel. Så da spurte Roald og jeg noen kollegaer av han om de ville ta noen øl sammen med oss i Lillestrøm, og det ville de gjerne! Så da ble det Roald og meg, to kollegaer av Roald og en kamerat av ene kollegaen, og vi hadde det så utrolig morsomt! Uten de hadde dette blitt en stusselig kveld!

Sofie har storkost seg hos den ene søstra til Roald og hennes samboer, mens vi har koset oss sammen og hatt litt kjærestetid! Det har blitt MYE latter og smiling i dag, og det er godt å se at "den gamle Silje" kommer tilbake når vi har det moro! Jeg har rett og slett storkosa meg i dag!

Nå er det nattan her i huset, og jeg satser på å sove leeenge nå som jeg har mulighet til det!

Ha en god natt!

Kategori:Blogg    Dato:28.08.2011   Kl:04:01    Ingen kommentarer

En liten oppdatering.

Da var det kanskje på tide å skrive litt her igjen. Tiden har flydd ifra meg i det siste, og døgnet har ikke hatt mange nok timer.

Jeg har begynt å jobbe igjen, noe jeg ikke har gjort på ca 3 år, og det føles veldig godt å ha en jobb å gå til, selv om jeg ikke jobber hver dag. Må ta det litt rolig, er redd ryggen skal streike for meg igjen, så derfor tar jeg det litt pent.
Men jeg trives på jobb, og tror jeg vil få det bra der. Jobber på kontor i et transportfirma i nærområdet, hvor jeg jobber sammen med 2 menn, og snart skal vi ha sjåførmøte, og da skal jeg få hilse på alle sjåførene i firmaet. Silje og mannfolka! Hehe! Nei, det er faktisk en kvinnelig sjåfør der også, men hun er rundt 50 +. Er vel meg om ca 25-30 år. For det er dét jeg ønsker å gjøre, å kjøre lastebil. Det var nemlig det jeg skulle bli, lastebilsjåfør, men så ble jeg gravid, så da får jeg jobbe på kontor istedet. Når vi er ferdig med barn, og de har blitt store, da kan jeg jobbe med det jeg vil, uten å måtte tenke på barnehagetider o.l.


Her er jeg ute på tur, første gang jeg kjørte lastebil. Er iallefall 3 år siden dette bildet ble tatt.
Gleder meg veldig til å kjøre igjen!!

Ellers er alt bare bra her, og i morgen (senere i dag) skal vi ha en liten sammenkomst her, siden jeg i dag blir ett år eldre. Nærmer meg 30 nå.. Nærmere 30 enn 20 iallefall. Heldigvis noen år igjen, men jeg trøster meg med at Roald er 9 år eldre enn meg, og at jeg dermed alltid vil være en del år yngre enn han, uansett hvor gamle vi blir!

Nå er det på tide å hoppe i loppekassa, og forhåpentligvis blir jeg vekka av mine kjære til god frokost! Er iallefall lov til å håpe!

God natt, alle mine trofaste lesere! Jeg setter stor pris på at dere titter innom min lille blogg, selv om jeg til tider er en elendig blogger!
Ha en god helg!

Kategori:Blogg    Dato:27.08.2011   Kl:01:30    4 kommentarer

Fullt hus!

Hei!

I dag har vi hatt fullt hus her! Vi har hatt familieselskap, hovedsaklig for Sofie, men siden Roald hadde bursdag på torsdag og jeg har bursdag senere i august, slo vi sammen bursdagsfeiringene som vanlig. Vi har fått mange fine gaver, og Sofie har virkelig storkost seg! Hun elsker å få så mye oppmerksomhet! Det er tross alt ikke hver dag vi er 17 stk her til middag og kaker!
Jeg sitter nå å rister med beina, er helt rastløs. Jeg får så mye energi når jeg er sammen med mange mennesker og når det er positiv energi rundt meg! Og jeg elsker den følelsen! Det er sånn "gamle" Silje var, og jeg håper jeg bli sånn her mer varig igjen. Jeg er avhengig av positiv energi og folk rundt meg for å få energi, ellers blir jeg helt daff. Men nå er huset ryddet og fresha opp igjen (det blir MYE kake og klin på gulvene når Sofie og fetteren hennes spiser!! Men det er sånn det er med små barn!), så i morgen er planen å bare slappe av og stryke på navnelapper på alle de nye klærne som Sofie har fått i dag. Tror det vil gjøre godt, har vært full fart i en del dager nå, og altfor lite søvn. That's life for a mom!


Vakre jenta vår og hennes outfit for dagen!


Lille frøken og meg.

God natt!

Kategori:Blogg    Dato:07.08.2011   Kl:23:50    2 kommentarer

Dagen vår!

I dag har Sofie feiret bursdagen sin i barnehagen, og hun har fått en fin blå og rosa krone (hun valgte fargene selv) og spist boller! Mens bursdagsbarnet koste seg med vennene sine, var jeg ute og handlet sammen med Anniken og hennes yngste sønn. Og det er alltid like koselig! Skravla går og jeg storkoser meg sammen med Anniken, jeg håper du vet det Anniken?

Dessverre er jeg altfor flink til å bruke penger, Roald sier at å bruke penger er det jeg kan best, og det stemmer nok ganske bra. Men, jeg har fått kjøpt mye fint! Og jeg har faktisk kjøpt litt klær til meg selv også, har falt helt for noen highwaist-bukser på Only, og nå har jeg 3 par! Når jeg først finner noe jeg liker, kjøper jeg det gjerne i flere farger. Jeg har også fått handlet det meste vi trenger til familieselskap på søndag, så de neste dagene skal jeg freshe opp huset og bake.

Etter handleturen henta jeg Sofie, og når vi kjørte inn i innkjørselen vår, kom Roald hjem også og det er ikke ofte han kommer såpass tidlig hjem, men han ville jo hjem for å kose seg med lille prinsessa si på den store dagen! Like etterpå kom svigerfar med gave til Sofie, en lekemobil, og lille frøken ble såå fornøyd! Hun fikk også en pakke med Duplo av oss som falt veldig i smak. Sofie har fått de fleste gavene fra oss på forskudd, hun har blant annet fått sykkel, sklie og trampoline. Vi har også hatt besøk av vår eldste nevø (som er en mnd eldre enn meg), og kost oss med is, noe Sofie syntes var stas! Hun blir helt i hundre når vi får besøk! Herlig å se på, vi får oss mange gode lattere! Sofie lyser opp dagene vår!


Vakre jenta vår!

Håper dere har hatt en like fin dag som oss!

Kategori:Blogg    Dato:03.08.2011   Kl:23:07    3 kommentarer

Da er det mandag..

Ja, da er det mandag, og Roald er tilbake på jobb og Sofie er i barnehagen etter 3 uker ferie. Jeg begynner ikke å jobbe før om ytterligere 3 uker, så jeg har tatt livet litt med ro hittils i dag. Jeg er så bortskjemt at Roald har stått opp med Sofie hver eneste dag i ferien og jeg har fått sove lenge så og si hver morgen. Jeg har, så lenge jeg kan huske, vært et nattmenneske, jeg "våkner" liksom rundt kl 22 og klarer ikke å sovne hvis jeg legger meg til "normal tid". Jeg ligger bare våken og stirrer ut i lufta.

Men i dag er hverdagen tilbake, og siden Roald alltid begynner så forferdelig tidlig på jobb, må jeg levere Sofie i barnehagen, så i dag ringte vekkerklokka kl 7, og jeg må si at jeg ikke var veldig irvig etter å stå opp etter altfor få timers søvn. Men nå skal jeg svinge meg litt rundt her og få bretta en hel haug med klær som ligger og venter på meg.

Legger ved et bilde av mine elsklinger.Sofie smiler mens hun gjør en grimase, hun gråter ikke.. Hehe!

Kategori:Blogg    Dato:25.07.2011   Kl:12:26    6 kommentarer

Sofie på trampolina!

Jeg skrev tidligere at vi har kjøpt trampoline. Vi monterte den i forgårs mens Sofie tok en lur, og når Sofie våknet tok jeg henne med ut for å vise henne trampolina. Hun var ganske skeptisk, siden hun ikke visste hva det var, og når jeg løftet henne inn i den og krabbet inn selv, så fikk hun helt panikk! "Hjelp, bakken beveger seg"-opplegg.  Hun hyla og skrek mens jeg holdt henne i hendene og begynte å gynge litt. Det tok vel ett par minutter før hun syntes det var moro, og etter det har hun var superbegeistret for trampolina! Hun vil bare hoppe hele tiden, så det var et bra kjøp!Etter litt forsiktig gynging så er Sofie helt med på hoppinga! Her med pappa'n sin!Sjekk håret til Sofie!!

Sofie ble litt varm i trøya etterhvert og turte å hoppe litt alene også! Flinke jenta vår!!

Kategori:Blogg    Dato:23.07.2011   Kl:00:32    Ingen kommentarer

Tragisk!

Siden det har vært dårlig vær i dag, har vi bare vært inne. Jeg leste på facebook i stad at den ene nevøen vår hadde skrevet "Bombe i Oslo!" som status, men verken Roald eller jeg trodde at det hadde smelt en bombe i Oslo! Det var inntil Roald skulle se på Tour de France, og skrudde over på TV2! Vi trodde ikke våre egne ører eller øyne!

Så siden rundt klokka 16, har vi sett og hørt på TV2 og magen min har nærmest vrengt seg! Jeg har følt meg uvell siden jeg så bilder på tv av hva som har skjedd. Men av alt jeg har sett og hørt i dag, så er vel det verste å høre at

GJERNINGSMANNEN ER EN ETNISK NORSK MANN!!

Det er rett og slett forkastelig å utføre terrorhandlinger mot sitt eget land!! Tenk å drepe minst 17 uskyldige mennesker med bombe og maskingevær! Jeg er sjokkert! Det er helt uvirkelig at noe slikt kan skje i Norge!

Tenk på alle de rundt 700 ungdommene som har fryktet for livene sine! Man kan bli skadet for livet av mindre! Og tenk på alle de bekymrede pårørende og på de som har mistet et barn! Nei, dette her er grusomt! Håper virkelig de som er ansvarlige og involverte i denne terrorhandlingen får straff som fortjent!!

Kategori:Blogg    Dato:22.07.2011   Kl:23:50    Én kommentar

Heisann!

Ja, da var det vel på tide å skrive litt her igjen! Jeg ser på statistikken at det er noen trofaste som har tittet innom her hver eneste dag, og jeg vet at det ikke er noe morsomt med en lite oppdatert blogg, så jeg skal ta meg selv i nakkeskinnet og blogge oftere framover!

På mandag begynner Roald å jobbe igjen, og da er ferien over for i år. Vi har fått malt litt over halve huset, og på torsdag er det meldt pent vær, og da skal det males videre! Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har tatt i en malekost engang, det er Roald og svigerfar som har stått for malinga gitt. Jeg har så vanvittig høydeskrekk, og siden huset vårt er såpass høyt, så må vi bruke lift for å komme til overalt. Jeg trives best på bakken, og holder meg helst her! Noen må jo passe Sofie også!Legger ved et 3 år gammelt bilde av huset vårt.

Nå blir huset vårt HVITT!! Og jeg gleder meg til det blir ferdig!! Jeg liker ikke gult!!
Forhåpentligvis blir huset en del større om ett år, nytt tak skal legges og vi skal bygge en stor veranda! Vi har nok av ting å bruke pengene på!!

I det siste har Sofie blitt så glad i å hoppe, men hun klarer det ikke på egenhånd ennå, så hun holder oss i hendene og så skal vi da løfte henne opp og ned sånn at hun liksom hopper, og det er ikke kroppen min så glad for, så i går kjøpte vi en trampoline! Vi skal sette den sammen etterpå, og da tenker jeg vi har en overlykkelig liten frøken her!! Så da har Sofie og jeg noe å gjøre de neste dagene, og det passer jo bra siden Roald og svigerfar skal skru på bilen min de neste dagene (reg.remskifte).

Nei, nå får jeg vel gå ut så vi får montert sammen den trampolina!
Ha en fin dag, alle sammen!

Kategori:Blogg    Dato:20.07.2011   Kl:13:12    2 kommentarer

Så koselig..

..å se at det er noen trofaste som er innom her hver dag, enda jeg er så elendig til å blogge!

Har eksamen hele denne uka, og neste uke er det avslutning på kurset, så kanskje jeg får mer tid og energi framover sånn at jeg får blogget litt også!

I mellomtiden får dere ha det bra!
Og takk for at dere titter innom!

Kategori:Blogg    Dato:08.06.2011   Kl:08:50    2 kommentarer

Litt hjemlengsel og litt om alt..

Heisann!

Da er jaggu påska godt i gang! Jeg har hatt fri siden lørdag, men ferie er ikke det det engang var. Ferie har jeg alltid forbunnet med å sove lenge og slappe av, lade opp. Men sånn er det ikke når man har barn, for jeg vil mye heller være sammen med Sofie enn å ligge og dra meg i senga hele dagen. 
Den siste tiden har jeg vært utrolig sliten, og jeg føler at jeg aldri kommer ovenpå når det gjelder energi og overskudd. Jeg er avhengig av å omgåes positiv energi for å få energi, og det har det vært litt manko på de siste 3 årene. Selvsagt, jeg har jo fått påfyll, men ikke like mye som jeg fikk tidligere og som jeg trenger for å være den Silje'n som Roald forelska seg i. Jeg var den som alltid lo og smilte. En som alltid stilte opp for andre og som hadde et åpent hjem for de som ønsket å komme på besøk. Jeg hadde alltid middag til venner som dukket opp sent på kvelden, og jeg stortrives med sånt! Nå er jeg heldig om vi har besøk eller drar på besøk en gang annenhver måned! Haha!

Jeg har litt hjemlengsel om dagen, det kommer og går i perioder, og sånn vil det nok alltid være. Håper det bedrer seg når jeg får et litt mer sosialt liv. Håper at jeg blir kjent med flere når jeg finner meg en jobb. Det er lov til å være litt optimist, så jeg velger det!

Ellers er alt bra med oss, Sofie utvikler seg mer og mer, og hun har blitt veldig glad i å være ute (noe mamma'n kanskje ikke er like begeistret for, siden vi kun har hagen vår (vi bor ganske øde til) som kommunen har gravd i og de har ødelagt gjerdet vårt, så vi har ca 60 meter åpen hage ut til en veldig trafikkert vei hvor folk kjører som idioter, og jeg liker ikke det. Heldigvis blir det snart fikset. Kommunen skal erstatte den ødelagte plenen vår og plante hekk ut mot veien for oss, siden de fjernet gjerdet vårt med en gravemaskin og motorsag. Hehe! Her er vi skånsomme!

Gleder meg veldig til å få orden på hus og hage, så det kan bli penere her, for huset utvendig gjenspeiler ikke oss. Det ser litt shabby ut utvendig, så det skal bli godt å få fresha opp fasaden her!Lille luringen vår! <3

Kategori:Blogg    Dato:21.04.2011   Kl:23:53    Ingen kommentarer

Min lørdag!

I går var Sofie og jeg en tur på Jessheim storsenter og handlet litt,
mens Roald skrudde på rallycrossbilen til nevøen sin.

Jeg kjøpte bl.a en potte til Sofie, så nå kan vi begynne med pottetreningen!

Etter handleturen var det hjem og leke litt med lille frøken, før hun skulle ha kveldsmat og legge seg.
Så prøvde jeg forgjeves å få i meg en matbit før jeg kastet meg i bilen og kjørte til Lillestrøm for å møte J.M.
Vi hadde planlagt at vi skulle på kino og se "Rødhette og varulven".Når jeg var ved Kløfta, fikk jeg en meldig av J.M. hvor det stod:
"Langt unna?"
Det første jeg tenkte var:
"You know me too well" og det var nettopp det jeg sa når jeg ringte henne!
Jeg er nemlig kronisk forsinka!

Når jeg kom til parkeringsplassen i Lillestrøm, så jeg J.M., og vi gikk bort til kinoen for å hente ut billettene våre før vi tok en tur på Klimt for en kopp kakao. Så gikk vi tilbake til kinoen, kjøpte litt snacks og satte oss i kinosalen.

Filmen var ganske bra!

Etter filmen gikk vi til parkeringsplassen og pratet litt ved bilene våre.
J.M. tittet i veska si for å finne nøklene sine, men fant de ikke!
Så slo den henne:
nøklene stod i bildøra!!

Hun skulle bare sende meg meldig  for så å låse bilen. Men så ringte jeg, og dermed ble hun litt distrahert og glemte helt bort at nøklene stod i døra! 

Hun hadde virkelig flaks altså!
Nøklene hadde stått i bildøra i ca 4 timer.
Og det var ikke bare bilnøkler på knippet, men husnøkler, garasjenøkler til 3 garasjer, og diverse annet!

Ganske utrolig at ingen hadde sett det, for det var ganske mange biler på p-plassen når vi kom dit tidligere på kvelden, som var borte når vi skulle dra derfra. Eller, kanskje noen så det, men bare gikk videre.

Hva hadde dere gjort om dere hadde sett en bil med nøkler i døra?
Hadde dere bare gått videre eller hadde dere prøvd å få tak i eieren?

Takk for en koselig kveld, J.M.!

Kategori:Blogg    Dato:03.04.2011   Kl:18:23    Ingen kommentarer

Energi og diverse!

Heisann!

Da er jaggu nok en helg på hell.
Jeg syns dagene og ukene forsvinner så altfor fort!
Jeg rekker jo ikke å gjøre en brøkdel av det jeg skulle gjort.

Jeg er ikke noe flink til å ta vare på meg selv, mine hobbyer eller huset når jeg er sliten,
og det merker jeg godt. Neglelakken er avskallet, bloggen blir ikke oppdatert
og det blir gjort lite i huset.
All energi går til Sofie den lille tiden vi har sammen på hverdagene.
Nå har hun begynt å legge seg ca 1 time senere på kveldene,
så nå får jeg sett henne mer, og det er jeg veldig glad for!
Men det betyr også at hun krever mye mer energi fra meg, så når hun er i seng, ligger jeg som et slakt på sofaen.

Jeg har tidligere alltid hatt veldig mye energi,
men det var det slutt på etter at jeg flyttet til Roald.
Jeg er som veldig mange andre, jeg får energi av å omgåes venner og å ha det gøy.
Som dere sikkert har fått med dere, så kommer jeg fra Sarpsborg, og har alle "mine" der.

Jeg hadde mange gode kamerater i Sarp,
og vi hadde mange fester sammen! Og jeg savner de sammenkomstene våre veldig mye!
Jeg var som regel edru når det var fester,
men ingen merket forskjell på meg, for jeg var i mitt ess når jeg var sammen med "gjengen",
og hadde "allsang" (les: hylet og skrek en sang) sammen med bl.a Stein Ove.
Bohemian Rhapsody med Queen og Whiskey Girl med Toby Keith var gjengangere!

Å, som jeg savner den tiden!

Nå ble jeg sittende å mimre litt her.

Det er viktig å ta vare på øyeblikkene og minnene!

Kategori:Blogg    Dato:03.04.2011   Kl:16:19    Ingen kommentarer

Jeg vil bare..

 ..beklage at jeg er så dårlig på å oppdatere her på bloggen.
Er så mye for tiden, og kroppen min er i full protest!
Fryktelig slitsomt, men har et håp om at det bedrer seg når varmen kommer!

Jeg var jo i Sarpsborg i helga da, og det var veldig ålreit!
Fikk hilst på Ann Carolin som har bursdag i dag,
(gratulerer så mye med dagen, jenta mi!!),
og mamma, syrran og broder'n.

Kjenner at jeg trengte å se igjen noen av "mine",
det føles liksom så trygt.

Men,
borte bra,
men hjemme best!

Jeg har bodd 4 steder i løpet av mitt liv,
og dette er det eneste stedet hvor jeg virkelig har følt meg hjemme,
så det er alltid godt å komme hjem etter en tur.

Og det er spesielt godt å komme hjem til et hus som akkurat har blitt støvsugd,
og som har et skinnende rent badekar og baderomsvask!
Jeg er heldig som har en så snill og flink mann!
Han var jo alene her med Sofie i helga, og jeg vet godt hvor vanskelig det er å få gjort noe med en liten en hengende rundt beina på en.

Nei, nå får jeg komme meg i seng!
Vekkerklokka ringer kl 05.30 enten jeg vil eller ei.

God natt,
og ønsker dere en fin morgendag!

Kategori:Blogg    Dato:28.03.2011   Kl:22:54    Ingen kommentarer

GOD HELG!

Er bare en snartur innom for å ønske dere en god helg!

Jeg har pakket bagen, og skal veldig snart sette meg i bilen og kjøre til Sarpsborg.
Min vakre søster fylte 35 år i går, så i kveld blir det jentefest!
Gleder meg!

I morgen skal jeg først til min bestevenninne som har bursdag på mandag for å hilse på,
gratulere og levere gave til henne,
 og så skal broder'n og jeg til mamma og spise middag før jeg kjører hjem igjen!

Har som regel alltid full timeplan når jeg er på "hjemlige" trakter.

Men det hjelper mye da at det bare er jeg som skal nedover,
så jeg trenger ikke å tenke på annet enn meg selv og mine behov.
Og det er deilig iblant!

Håper dere får en fin helg!
Kos dere!

Kategori:Blogg    Dato:26.03.2011   Kl:11:56    Ingen kommentarer

En tur innom på en mandagskveld!

Heisann!
Da var det på tide å blogge litt igjen.

Denne helga har jeg brukt til å lade opp batteriene litt, merker at det tar på å sitte ved skolebenken igjen,
i tillegg til at jeg er mamma.
All tid og energi jeg har til overs går til Sofie og litt til Roald da!
Jeg elsker den lille familien min, og jeg elsker livet mitt,
selv om jeg til tider er sliten og lei av alt mulig.
Men, hvem er vel ikke det?!
Vi er da bare mennesker!

I det siste har jeg snudd litt på tankegangen min.
F.eks huset vårt er ikke mitt drømmehus, og jeg har vel stort sett fokusert på alt som vi må gjøre for å få det sånn som vi (les: jeg) vil ha det og alt som ikke er ferdig osv.
Men på fredag, når jeg kjørte hjemover og kom rundt svingen her,
så så jeg plutselig huset vårt i et helt annet lys!
Det rett og slett badet i solskinn!
Vi har en ufattelig solrik tomt, og en fantastisk beliggenhet!
Og dét, det kan ingen oppussing gjøre noe med!Dette er første gangen jeg legger ut bilde av huset vårt, faktisk!
Dette bildet ble tatt sent på våren 2008, jeg hadde akkurat flyttet inn.

Nå gleder jeg meg skikkelig til sommeren!
Gleder meg til å leke i den store hagen vår sammen med Sofie, grille og plaske i et lite basseng!
Gleder meg til å kose meg sammen med familien min!
<3

Kategori:Blogg    Dato:21.03.2011   Kl:22:05    Ingen kommentarer

For en dag!

Det er ikke helt min dag i dag.
Når jeg kom meg av bussen på Jessheim, så var det bare å hive meg i bilen, kjøre til matbutikken og bråhandle før jeg stressa videre til barnehagen for å hente Sofie før barnehagen stengte.
Når jeg gikk inn porten til barnehagen så jeg Sofie sitte ute i snøen med dress og alt, og det var i og for seg helt greit, hadde det ikke vært for at hun satt rett under en evig vannstråle som gjorde jenta dyvåt!

Jeg sa til hun som var på jobb at Sofie var helt våt fordi hun satt under den vannstrålen,
og det verste er at hun svarte: " ja, jeg har sett det!"

Hva f**n?!

Hva med å flytte Sofie til et annet sted da?
Det har vært en stor issvull akkurat der i hele vinter, og når det regner er det alltid en vanndam der,
så hun burde da være litt obs så ikke barn sitter/står akkurat der!
Er det ikke normalt å tenke på og ta vare på barna når man jobber i en barnehage?!
Og hvorfor ikke ta på barna regntøy?

Jeg ble så irritert at jeg skalv!
Tok med meg Sofie inn i garderoben for å ta av henne alt det våte tøyet, og til min store forskrekkelse oppdaget jeg at jenta var kledd som om det var over 20 minus ute og bilen min viste at det var 2 plussgrader!
I tillegg satt hun i sola!

Sofie hadde på seg to lag med ull,
altså ullbody, ullstrømpebukse, ullbukse og ulljakke,
og utenpå dette hadde de tatt på henne en tykk fleecejakke, ullsokker og raggsokker,
vinterdress og skikkelig tykke vinterstøvler!

Hun hadde altså 3(!!!) lag med ull på føttene oppi vinterstøvlene når det var plussgrader!
Ikke skjønner jeg åssen de fikk dyttet de stakkars føttene hennes ned i støvlene heller,
støvlene er da tross alt ikke så store!

Stakkars jenta mi kokte nesten!

Og ja, jeg sa selvfølgelig meninga mi om dette til hun som var på jobb!

Jeg ville bare dra derfra, men selvfølgelig manglet jeg den ene ullvotten som Sofie bruker til og evt fra (samt til soving i) barnehagen, og det skjer ofte!
Så da måtte jeg ta med meg Sofie på jakt etter en vott,
og så regel finner jeg den under vogna hennes som hun sover i i barnehagen,
i dag var intet unntak.
Hvorfor klarer de å ta inn alle andre sine ting, men nesten aldri den ene votten til Sofie?!
Fryktelig irriterende i lengden!

Alt dette tilsammen gjorde at det ikke var en fornøyd meg som gikk tilbake til bilen,
for så å kjøre til lokalbutikken for å hente en pakke
(vi har sånn post-i-butikk her på landet)
før lille frøken og jeg kjørte hjem.Men over til noe positivt, jeg fikk hentet en ny pakke fra NOKA med masse produkter oppi!
Jeg er virkelig priviligert som er så heldig å bli sponset av NOKA!
Denne gangen har jeg ønsket meg Confect bar med karamellsmak i tillegg til sjokolademilkshake og Crisp bar med eplesmak. Jeg har virkelig funnet mine favoritter!
Og jeg må si jeg syns det er helt genialt at NOKA har mange forskjellige produkter,
så alle kan finne noe som passer den enkelte!
Lyst til å vite mer om NOKA?
Klikk her!

Kategori:Blogg    Dato:16.03.2011   Kl:22:20    3 kommentarer

Kinamat, shopping og altfor mange timer på beina!

I går vi klassen min på bedriftsbesøk, og rundt klokka 12 var vi ferdige der.
8 av oss ønsket å finne på noe, så vi dro til Oslo City og tittet/handlet litt.
Jeg fant meg en sommerkjole og en shorts.

Så dro vi på en kinarestaurant og spiste lunsj.
Det var kjempekoselig og maten smakte veldig godt!

Jeg har dessverre ikke noen bilder fra gårsdagen som jeg kan publisere,
og nettbutikken til H&M vil ikke la meg tjuvlåne bilder derfra,
derfor ble det ikke noe bilde i dette innlegget heller.

Jeg har tatt en del bilder i det siste, men jeg har rett og slett vært elendig når det kommer til å overføre de til pc'n.
Tenkte å gjøre det i går kveld, men jeg var så skutt etter dagen,
at selv Roald reagerte på at jeg var så stille der jeg satt helt apatisk i sofaen med verkende kropp.
Det er ikke ofte han etterlyser lyd fra meg altså!
For de som ikke kjenner meg, jeg er født med munndiare!

Så da tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på bildeoverføring igjen i kveld!
Det er jo onsdag, og det betyr at Roald kommer sent hjem, så da har jeg litt tid for meg selv, uten forstyrrelser.

 Merker veldig godt på kroppen at jeg gikk rundt i altfor mange timer i går,
er så vidt jeg kom meg opp av senga i morges,
så dagen i dag skal jeg nok bare ta det helt med ro med pc'n på fanget!

Ha en fin dag!
Kommer mer skriblerier fra meg senere idag!

Kategori:Blogg    Dato:16.03.2011   Kl:12:39    4 kommentarer

Helga vår!

Da er en ny uke kommet, og jeg sitter her på skolen igjen etter en veldig fin helg
og for øyeblikket nyter en Crips bar med eplesmak fra NOKA!
Vi har koset oss masse i helga!
På lørdag var Sofie og jeg hjemme og slappet av og kosa oss
(til tross for Sofie's raseriutbrudd, noe som nesten begynner å bli vane nå, dessverre),
mens min kjære hjalp nevøen sin med å skru bil.

I går var Roald, Sofie og jeg på Nordbytjernet på Jessheim.
FAU i barnehagen hadde arrangert en akedag for de som ønsket å komme,
med bål/grilling av pølser og sosialt samvær.
Det var veldig koselig, og Sofie storkoste seg!
I tillegg var det kjempebra balansetrening for henne,
siden hun og noen andre barn gikk rundt og mellom noen trær i en glatt bakke og lekte.
Det stinka skikkelig bål av oss når vi kom hjem!
For meg er det et tegn på at det nærmer seg varmere tider!
I like it!

Håper dere har hatt en fin helg!Lyst til å vite mer om NOKA?
Klikk her!

Kategori:Blogg    Dato:14.03.2011   Kl:10:19    Ingen kommentarer

En snartur innom!

Hei hei!

Nå sitter jeg her på skolen igjen, etter 2 dager hjemme med en febersyk Sofie.
Lille frøken hadde feber når jeg henta henne i barnehagen på mandag,
og den har ikke gitt seg enda.
Så i dag er min kjære hjemme med Sofie.
Vi må jo fordele litt på det, når vi har mulighet til det.
Tror det blir godt for elsklingene mine å få litt kvalitetstid sammen,
selv om lille er litt redusert.

Nei, nå får jeg jobbe videre her!

Ha en fin dag, alle sammen!

Kategori:Blogg    Dato:10.03.2011   Kl:10:13    3 kommentarer

På torsdag!

(Ja, jeg vet at jeg er litt rotete nå, siden innleggene ikke kommer i kronologisk rekkefølge.)

På torsdag var jeg på et intervju, og når det var over, tok jeg meg en tur på storsenteret.
Etter en liten telefon til Anniken kom hun også dit, og vi tittet rundt sammen.
Det er alltid like koselig å være sammen med Anniken!
En kjempeherlig jente som jeg kan være meg selv sammen med!

Jeg fikk kjøpt meg en ny veske fra Lycke bags
(Jeg har fått tatt bilde av den, men jeg får tydeligvis ikke lov til å laste det opp.
Får prøve igjen senere!)

Jeg fikk også kjøpt meg litt klær
(som jeg også har bilder av, men får ikke lov til å laste opp de heller.)

Deilig å ha en sånn dag, hvor jeg faktisk finner ting jeg har lyst på og med hyggelig selskap!

Nei, nå skal jeg få i meg litt lunsj!
Ha en fin dag!

Kategori:Blogg    Dato:07.03.2011   Kl:11:44    2 kommentarer

Advarsel! Litt syting i dette innlegget.

Det blir noen dager mellom innleggene nå, ser jeg. Tiden og energien strekker ikke til for tiden.
Nå er det snart helg igjen, og jeg kjenner på hele meg at det skal bli godt!
Ryggen har begynt å verke igjen og jeg har ilinger i knærne.
I tillegg til dette har jeg i mange år nå hatt problemer med anklene.
Når (les: hvis, for det er slettes ikke ofte) jeg løper/jogger, så skjer det noe rart i ankelen, og jeg får plutselig en intens smerte og så bærer ikke beinet mitt meg lenger. Og det er fryktelig upraktisk hvis jeg løper, med tanke på at man kun har ett bein i bakken om gangen når man løper, at beinet mitt svikter meg, og jeg merker selvfølgelig ingenting før jeg legger all vekta på det ene beinet, og tryner så det synger etter!

Så da vet dere hvorfor jeg ikke løper noe særlig.

Men de siste snart 3 ukene, har jeg jo tatt en del buss. Og bussen venter ikke på meg!
Husker mamma sa til meg når jeg var yngre at det er bedre at jeg venter på bussen, for bussen venter ikke på meg, og det er helt sant! Spesielt de bussene i Oslo som går ofte! Kommer du løpende når sjåføren har lukket igjen dørene, ja da pleier de bare å riste på hodet og kjører av gårde!
Heldigvis kommer det en ny buss innen 10 minutter, men kjipt når det er kaldt uansett!
Men det jeg skulle fram til er at når jeg ser at bussen er på full vei mot holdeplassen, og jeg er like ved, så begynner jeg automatisk å småløpe mot holdeplassen, for jeg vil jo helst ikke måtte vente på neste buss,
så jeg har fått merke anklene i det siste.

Jeg er dritt lei snø og kulde, for jeg er alltid verre i kroppen da.
Jeg lengter etter sol og sommer!
Gleder meg til å kunne nyte den store hagen vi har, pusle litt rundt her mens Sofie løper rundt og får ut litt energi!
Vi har mange planer for huset og tomta vår, det vil ta noen år å komme i mål, men jeg håper vi får gjort en liten del av gjøremålene i løpet av våren/sommeren/høsten.

Nei, nå får jeg slutte å dagdrømme om åssen vi ønsker at det skal bli her.
Jeg liker at ting skal skje med én gang, helst i går, så jeg blir nesten dårlig av å tenke på alt vi skal og vil gjøre.

Dette blir en bildeløst innlegg, men det kommer minst ett innlegg til i kveld, så hvis dere smører dere med litt tålmodighet, så skal dere få se noen bilder! :o)

Kategori:Blogg    Dato:17.02.2011   Kl:20:48    Ingen kommentarer

Heisann!

Ja, da har en ny uke startet.
I helgen har vi bare vært hjemme og kosa oss. Sofie har blitt en veldig kosejente i det siste, og deler ut koser og susser titt og ofte! Og det er få ting som føles bedre enn en god klem fra lille frøken!

Siden det var morsdag i går og Valentines day i dag, så kosa vi oss litt ekstra på lørdag.
Jeg lagde en Oreokake til Roald og meg, siden jeg syns det er så godt. Måtte jo snike til meg litt jeg også.
Fy fy!
Det er viktig å kose seg litt, men også å ha i bakhodet at hvis jeg ikke følger NOKA-kuren slik jeg skal, så er det kun meg selv det går ut over.

På morsdagen fikk jeg en nydelig bukett med røde roser og et kort fra Sofie
(hun har mistenkelig lik pappa'n sin skrift! Hihi!),
og i dag fikk jeg et kjempefint kort av Roald!
<3
Litt ille er det at jeg ikke engang har skrevet et kort til Roald, men han pleier ikke å feire slike dager, så jeg regnet ikke med å få noe som helst. Neste år blir det kanskje jeg som gi han noe, men ikke får noe igjen!


(Bildet er lånt av Google)

Nå er det snart nattan her i huset, vekkerklokka er dessverre innstilt til å vekke meg i morgen også.
Håper dere har hatt en fin helg!

(PS. Tenkte å skrive et innlegg en dag snart med oppskriften på Oreokaka jeg lager, den er utrolig enkel og veldig god!)

Kategori:Blogg    Dato:14.02.2011   Kl:22:03    2 kommentarer

Siden sist og NOKA!

Nå er det halvannen uke siden jeg begynte på kurset, og jeg kjenner at det har vært en stor forandring i hverdagen!
Dagene starter kl 5.30, og jeg merker godt at jeg ikke er noen morgenfugl! I helga som var sov jeg lenge både lørdag og søndag, og her snakker vi gjerne om å sove til klokka er 12.30 altså!! Jeg er så utrolig sliten når kvelden kommer, så jeg sovner ofte på sofaen nå. Og det er ulikt meg! Jeg har alltid hatt masse energi, hvor har den blitt av? Jeg rekker nesten akkurat å ta buss fra Helsfyr til Jessheim på ettermiddagene, hive meg i bilen og hente Sofie før barnehagen stenger. Liker ikke tanken på at det vil være sånn i en del måneder til, men jeg har dessverre ikke så mye valg.Satser på at det blir bedre når det blir lysere ute og varmen sniker seg på.
Jeg elsker sol og sommer!Ellers er det ikke stort som skjer her i huset.
Vi klarte å få hengt opp noen hyller på rommet til Sofie i helga som var, så jeg får vel ta noen bilder av rommet til frøkna og vise dere snart. Jeg er til tider ufattelig treg til å overføre bilder fra kameraet til pc'n, men jeg skal prøve å få vist dere noen flere interiørbilder snart!

Jeg spiser fortsatt NOKA da!
Er så utrolig takknemlig for at NOKA ville sponse meg i enda en mnd!
Jeg har alltid NOKA-barer i veska, så hvis jeg blir sulten, så har jeg alltid et måltid rett i nærheten!
Veldig praktisk når ei i klassen drar fram sjokolade til både frokost og lunsj, jeg finner fram en Crisp bar med eplesmak! Jeg blir ikke lei den! Jeg tar fortsatt en shake til frokost hver morgen, og innen jeg har kommet meg til skolen, så er det tid for frokost nr 2! Jeg må spise noe på morgenen, ellers blir jeg halt skjelven og svimmel, og for meg passer en sjokolademilkshake helt perfekt, den er så lett å drikke! Frokost nr 1 er ca kl 6, mens frokost nr 2 er ca kl 9. Sånn tilfelle dere lurte på det!
Nå er det kvelden her!
God natt!

Kategori:Blogg    Dato:09.02.2011   Kl:23:40    Ingen kommentarer

Tid, energi og pågangsmot ønskes!

Tid, energi og pågangsmot ønskes!

Vennligst gi beskjed dersom noen har litt til overs!


(Bildet er lånt av google)

Kategori:Blogg    Dato:09.02.2011   Kl:22:45    Ingen kommentarer

Beklager dårlig blogging! Litt oppdatering!

Nå er det noen dager siden sist jeg har skrevet her, har vært litt mye denne uka.
På mandag begynte jeg på et kurs i Kontor- og sekretærfag på Carl Berner i Oslo, og jeg var jo ganske nervøs før oppstart, siden jeg ikke er noe "Oslo-fan".
Men det har gått overraskende bra! Jeg har havnet i en veldig ålreit klasse med mange hyggelige jenter og en hyggelig gutt. Eller, det blir kanskje mer korrekt å skrive at de er hyggelige damer og en hyggelig mann, for jeg er nest yngst her. Mye latter og prat! Just the way I like it!

I løpet av denne uka har jeg kommet litt inn i de nye rutinene, og det meste går automatisk. Selv bussene har jeg kommet litt inn i, og lært meg liksom åssen ting funker. Så jeg tror dette blir bra! Skal gjøre dette i et halv år, og jeg tror det vil bli et trivelig halvår!

Minuset med dette er at jeg må levere Sofie tidligere i barnehagen, hun er en av de første som kommer, og en av de siste som blir henta. Her om dagen følte jeg meg ganske ille når jeg skulle hente Sofie, for hun var den eneste som var igjen. Men sånn blir det i en periode framover. Men jeg må legge til at selv om Sofie var den siste som var igjen, så ville hun ikke dra hjem, så det er tydelig at hun trives veldig godt i barnehagen! 
Det hjelper på et samvittighetstungt mammahjerte!

Gleder meg til helga, da skal jeg prøve å få sovet litt, merker at jeg er litt sliten nå. For det første har jeg en lei tendens til å legge meg litt for sent, og når vekkerklokka ringer kl 05.30 hver morgen, så blir det ikke så mye søvn på denne skrotten. I tillegg er jeg ikke vant til å møte et sted hver dag lenger, det nærmer seg 3 år siden jeg jobbet 100%, men selv om jeg blir sliten, så er det veldig godt også! Godt å møte folk og være sosial. Særlig når man trives og kan være seg selv!

Håper dere har hatt en fin uke!


Et gammelt bilde, men bedre enn ingenting?

Kategori:Blogg    Dato:04.02.2011   Kl:10:56    2 kommentarer

Helga vår!

Nå sitter jeg på jobb igjen, siste uka mi her nå.
Om en uke sitter på kurs i Oslo, og jeg kjenner at jeg gruer meg.
Gruer meg ikke til selve kurset, det er reisen til og fra som er verst.

På lørdag kjørte Roald, Sofie og jeg til Carl Berners plass, dvs JEG kjørte!
Det gikk jo greit, vi fant ut hvor skolen er og åssen jeg skulle kjøre for å komme meg dit.
Men jeg kommer nok aldri til å kjøre dit.
Det blir kollektivt på meg!

Etter at jeg hadde kjørt rundt der en god stund, og Roald hadde guidet meg inn på veier jeg aldri kommer til å huske åssen jeg kom til, så ble jeg "belønnet" med en tur på IKEA på Roald sin regning!
Hihi!

Vi skulle ikke ha så mye, og vi kjøpte faktisk heller ikke så mye, men noe ble det selvfølgelig!

Sofie fikk bl.a kjele og stekepanner til komfyren sin,

DUKTIG Gryte/steke/kasserollesett 4 deler rustfritt stålfarge
kjøkkenredskaper,
DUKTIG Kjøkkenredskaper, 5 deler flerfarget
lekefrukt
DUKTIG Fruktkurv, 9 deler
og lekegrønnsaker.
DUKTIG Lekegrønnsaker, 14 deler

På lørdagskvelden koste Roald og jeg oss hjemme!
Vi spiste en bedre middag og spilte Millionær!
Koselige greier!
<3

I går var vi bare hjemme,
kosa oss mens Sofie var våken og fikk gjort unna litt husarbeid mens hun sov.
Deilig å starte uka med et rent hus!

Kategori:Blogg    Dato:24.01.2011   Kl:13:09    4 kommentarer

En dag med blandede følelser, omgangsyken og NOKA.

Dagen i dag har vært litt ulik de fleste dager.
Jeg fikk vite at jeg har kommet inn på et 30 ukers kurs som jeg har søkt på, og jeg begynner der neste mandag!
Det vil si at jeg er ferdig på jobben min neste uke, og det er litt vemodig.
Men jeg ønsker å komme meg videre, og få meg en fast jobb som kroppen tillater at jeg kan beholde i mer enn ett år, liker den tryggheten og stabiliteten det gir å vite at man er fast ansatt, og at lønna dukker opp på konto hver mnd.

Når jeg fikk vite at jeg hadde kommet inn, må jeg ærlig innrømme at jeg fikk en ganske så stor klump i magen.
Tingen er nemlig at kurset er på Carl Berner i Oslo.
Jeg har vært der et par ganger tidligere, og jeg kan med sikkerhet si at jeg iallefall ikke skal kjøre bil dit!
De fleste har vel hørt om Sinsenkrysset?
Carl Berner ligger ca 600-800 meter fra Sinsenkrysset, og det er en forholdsvis trafikert rundkjøring.
Ja, Sinsenkrysset er faktisk en rundkjøring! Ganske ironisk, i grunn.

Jeg har allerede sjekket ut hvilke busser jeg må ta for å komme til kurset, så det går nok bra.
Jeg krysser fingrene for meg selv!Ellers dro jeg på jobb i dag, noe jeg kjenner nå at jeg ikke burde gjort, er fortsatt ikke i form.
Jeg er såå kvalm, og sliter med å spise og holde maten nede. Svelger til den store gullmedaljen her!
Jeg hater å spy!I går og i dag har jeg hovedsaklig spist NOKA-produkter, men det er ikke lett å få i seg 4 måltider om dagen når man er kvalm.
Men det har blitt en grei vane å ta en sjokolademilkshake til frokost hver morgen, det er kjempepraktisk for meg som er en drøvtygger. Jeg bruker vanligvis en evighet på å spise frokost, men en sjokolademilkshake tar veldig kort tid å lage og drikke! Og i tillegg smaker den veldig godt!Har du lyst til å lese mer om NOKA?
Klikk her!

Kategori:Blogg    Dato:19.01.2011   Kl:22:02    Ingen kommentarer

Omgangssyken!

Købenturen vår var veldig koselig, til tross for at Roald fikk omgangssyken natt til lørdag, Det ødela selvsagt en god del, siden vi stort sett var på lugaren og ikke fikk gjort det vi hadde lyst til. Jeg hadde egentlig lyst til å se på show og titte litt rundt, men det fristet ikke å gjøre det alene.

Vi hentet Sofie i går formiddag, da hadde mamma blitt dårlig og Sofie hadde hatt noen heller flytende bleier. Når vi kom hjem merket jeg at jeg begynte å bli litt kvalm, og innen kvelden var over, hang jeg over dassen!
Så i dag har Roald, Sofie og jeg bare vært hjemme. Jeg har stort sett bare sovet, har vært kjempeslapp siden jeg ikke har klart å holde på maten.

Eneste "positive" med dette er vel at de 2 glassene med vin, ølet fra ølsmakinga og snopet jeg har spist i løpet av helga ikke har etterlatt seg noen spor på vekta.

Nei, nå skal jeg snart gå og legge meg igjen!
Ha en fin kveld!

Kategori:Blogg    Dato:17.01.2011   Kl:20:58    2 kommentarer

Kjærestetur!

I morgen formiddag kjører Roald og jeg en svipptur til Sarpsborg for å levere Sofie til mamma'n min, så kjører vi til Vippetangen, for min kjære og jeg skal nemlig en liten tur til København.

Det skal bli godt å komme seg litt bort fra hverdagen, og bare være oss to!
Siden mamma skal passe Sofie, så vet jeg at hun er trygg, og dermed kan jeg slappe helt av og kose meg!
Gleder meg til å rusle litt rundt i København sammen med Roald, titte litt, handle litt og kose oss sammen!

Noen vil kanskje synes at det er litt rart at jeg "tør" å annonsere at vi skal dra bort, men huset vårt er så og si aldri tomt, siden svigerfar også bor i huset. Så da vet dere det!

Her er et bilde fra da Roald og jeg nylig hadde blitt sammen!


Ha en god helg!

Kategori:Blogg    Dato:13.01.2011   Kl:23:37    Ingen kommentarer

En liten juleferie?

Jeg vet at det er noen dager siden jeg blogget nå, har vært så mye annet og som har krevd tid.
Mamma kom hit i stad, så de neste dagene skal jeg kose meg sammen med familien min!
Har fått tatt en del bilder de siste dagene som jeg skal vise dere litt senere, har ikke fått overført de til pc'en ennå.
I tillegg har jeg jo noe å fortelle dere, som jeg gleder meg veldig til!

Nå er det snart nattan her i huset, og vi gleder oss til i morgen!
Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle

EN RIKTIG GOD JUL!

Kos dere masse i morgen!Her er julekortbildet fra i fjor,og her er årets!

God natt,
og god jul!

Kategori:Blogg    Dato:24.12.2010   Kl:00:07    Én kommentar

Jeg tviholder på sommeren!

Hver dag hører jeg på denne sangen i bilen og drømmer om sommeren!

http://www.youtube.com/watch?v=80UvXerszT0

"Sommer på jorda" med Postgirobygget.

Jeg har faktisk hatt den i spilleren i bilen siden i våres!!
Det er litt urovekkende i grunn!
Jeg pleier å bytte cd ganske ofte i bilen,
men Postgirobygget har så mange fine sanger, så denne får nok bli en stund til!

Kategori:Blogg    Dato:18.11.2010   Kl:13:31    2 kommentarer

Hva er vitsen?

Jeg lurer litt på hva som er vitsen med å blogge, når ingen legger igjen noen kommentarer..
Jeg vet at det er noen innom her hver dag,
så dere må gjerne legge igjen et spor!

Ha en fin dag, alle sammen!

Kategori:Blogg    Dato:18.11.2010   Kl:11:29    4 kommentarer

Hvem er du og har du noen tips om hva jeg kan blogge om?

Jeg er som de fleste andre litt nygjerrig på hvem som leser bloggen min,
og hvorfor.
Samtidig tenkte jeg å høre om dere har noen tips til meg om hva jeg kan blogge om?
Det skjer ikke såå mye i livet mitt, så jeg tror ikke det blir noe spennende for noen å kun lese om hverdagen vår.
Så har du noen forslag, så kom gjerne med de!

Sofie lurer fælt på hvem dere er:Lille herlige skatten min! <3

Kategori:Blogg    Dato:16.11.2010   Kl:16:39    4 kommentarer

Jeg har ikke glemt det!

Sorry at det tar så lang tid før jeg får lagt ut bilder!
Jeg driver fortsatt å rydder ting på plass,
det er ikke alltid så lett å få gjort så mye når man har barn,
så ting tar dessverre litt tid..

Håper dere skjønner! 
Kategori:Blogg    Dato:05.04.2010   Kl:21:06    6 kommentarer

Ny design på bloggen!

Jeg er håpløs!
Jeg kommer meg ALDRI tidlig i seng!
Hver eneste dag tenker jeg at jeg skal legge meg tidlig,
men klarer jeg det noengang?
NEI!

Årsaken til at jeg ikke klarte å legge meg tidlig i kveld
ser dere kanskje?
Jeg bestemte meg plutselig for å prøve å endre designet på bloggen min,
og jeg har aldri ordnet med noe sånt alene før,
så jeg syns fakisk at jeg nesten var litt flink!

Hva syns dere?
Skal jeg beholde dette?

Nei, nå må jeg hoppe
i loppekassa!

God natt!
Kategori:Blogg    Dato:02.03.2010   Kl:01:22    7 kommentarer

Beklager lite blogging!

Skal prøve å få skrevet litt her og få lagt ut noen bilder i morgen!

God natt!

Kategori:Blogg    Dato:01.03.2010   Kl:23:54    Ingen kommentarer

Lille kålmark

Sofie sover i lekegrinda si på dagen, og det hender vi får oss en liten overraskelse når vi skal ta henne opp!

Vi legger henne slik:Og finner henne slik:Ille fornøyd der hun ligger trykket oppi hjørnet!Eller slik:Jeg skjønner ikke åssen hun klarer å åle seg rundt i grinda si sånn, og det uten å bråke!

Lille kålmarken vår!
Kategori:Blogg    Dato:18.02.2010   Kl:00:08    Ingen kommentarer

Sofie på trilletur!

Jeg må bare vise dere et bilde av Sofie som jeg tok når vi gikk tur i forrige uke sammen med Anniken og Leon!
(Puh, det var en fryktelig lang setning!)Jeg syns hun er så søt med Hello Kitty-solbrillene sine!
Kategori:Blogg    Dato:17.02.2010   Kl:23:43    Ingen kommentarer

Så ufattelig trist!

Jeg leste på bloggen til min venninne, June Mariann, nå (www.junemariann.blogg.no) og hun har skrevet et innlegg om "Den usynlige".. Jeg har nå lest den triste historien og grått mange tårer! Det må være grusomt å være så alene her i verden!

Les denne:
http://www.dagbladet.no/2010/01/26/magasinet/ensomhet/familie/dod/10105099/,
men vær forberedt med papirlommetørkler, for dette er trist lesning!!

Det er trist hvor lite mange bryr seg om sine medmennesker, mennesker man kanskje ser flere ganger i uka, men som man aldri legger noe merke til, eller som man ikke gidder å ense.. Hva har skjedd med verden når sånt som dette kan skje? Hvem har ansvaret? Noen burde vel ha hjulpet?

Jeg blir full av spørsmål nå..

Tenk hvis det var deg.. Ingen vil dø i ensomhet! Tenk om ingen kom i begravelsen din når du dør..

Dette bør være en tankevekker for de aller fleste!
Ta vare på medmenneskene dine, og gjør en god gjerning så ofte du kan!
Kanskje det holder å smile og si hei til et ensomt menneske du ser ved jevne mellomrom?

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen!
Kategori:Blogg    Dato:27.01.2010   Kl:02:39    Ingen kommentarer

Utfordring!

Jeg har blitt utfordret!

Utfordringen er:

1. Gå inn i bildemappa di

2. Velg den 6. mappen

3. Finn det 6. bildet

4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det

5. Gi utfordringen videre til 6 andreDette er da det sjette bildet i den sjette mappen min!

Jeg var med JM på 80's party, og vi hadde det ufattelig moro!!
Det var første gangen jeg var på fylla sammen med JM..

Gleder meg VELDIG til neste gang vi får det så morsomt igjen, vennen!!

Så skal jeg gi denne utfordringen videre til 6 stk, men nå har det seg sånn at de aller fleste jeg kjenner har allerede fått denne utfordringen! Så hvis du leser dette, og ikke har fått den tidligere, så er denne utfordringen til deg!
Kategori:Blogg    Dato:22.01.2010   Kl:01:17    2 kommentarer

Noen forslag?

Jeg er jo ganske fersk på dette med å blogge, og hodet mitt er ikke alltid helt med meg,  så jeg tenkte jeg at kanskje jeg kunne spørre dere der ute om dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om..
Kategori:Blogg    Dato:12.01.2010   Kl:15:39    3 kommentarer

Jeg tenker ganske mye for tiden.. Her er litt diverse om meg og mitt..

Jeg søkte barnehageplass til Sofie for ca én uke siden, og da skrev jeg at vi ønsket oppstart 2. august.. Jeg må si jeg syns det er litt ille at lille jenta mi skal være i barnehagen den første bursdagen sin, som da er 3. august.. Selvsagt, det hadde gått an at hun hadde "tatt seg fri" fra barnehagen den dagen, men vi kan ikke gjøre det mot henne! Kan ikke begynne 2. og så være hjemme 3. for så å dra i barnehagen igjen den 4.! Det er nok vanskelig nok for oss alle når hun skal begynne i barnehage (spesielt meg), så jeg må nok bare la lille skatten min feire sin første bursdag i barnehagen, sammen med mange fremmede mennesker.. Og ja, jeg er en hønemor! Vært det siden dag 1!

I april/mai skal jeg da begynne å jobbe igjen, men spørsmålet er med hva! Jeg jobbet som budbilsjåfør for DHL når jeg møtte Roald.. Han var også budbilsjåfør for DHL, men vi jobbet på forskjellige terminaler, og han var selvstendig næringsdrivende og jeg var/er ansatt (jeg har aldri sagt opp og har heller ikke fått noen oppsigelse).. Jeg ble sammen med Roald 16. november 2007, etter å ha kjent han i 14 dager.. 1. mai 08 flyttet jeg fra Sarpsborg (der jeg er født og oppvokst) og inn i huset til Roald, som da er i Jessheim-området.. Sjefen jeg hadde var ikke særlig fornøyd med at jeg flyttet hit, og bestemte seg for å gjøre ting vanskelig for meg.. Jeg hadde tidligere datet sønnen til sjefen min (noe sjefen selv arrangerte), jeg fikk til og med betalt fri for å være med sønnen hans på Countryfestival på Seljord.. Men det fungerte ikke mellom sønnen til sjefen og meg.. Og når jeg da møtte Roald og jeg sa ifra at jeg skulle flytte til han, så sa sjefen min at han ikke ville at jeg skulle si opp jobben min, for jeg ville trenge å ha jobben når det ble slutt mellom Roald og meg og at jeg ville komme flyttende tilbake til Østfold snart! Hva er det for noe å si?! Jeg blir fortsatt irritert når jeg tenker på den drittsekken!

Jeg hadde også en kvinnelig kollega som gjorde det litt surt for meg, men jeg elsket jobben min!! Trivdes ikke så godt på lageret, men når jeg kom ut i bilen min og kjørte rundt og leverte varer, så stortrivdes jeg! Og jeg møtte så mange koselige mennesker!! Jeg savner jobben min!! Og jeg var faktisk stolt av det jeg drev med, jeg var en ung jente i et mannsdominert  yrke, og hver gang jeg leverte varer på et nytt sted, ble folk overrasket over at det kom en ung jente med varer til dem, og det syntes jeg var litt festlig!

Jeg ble sykemeldt i slutten av mai 08, etter en måned med altfor mye jobbing og altfor mye dritt på jobben..

29. november 08 fant jeg ut at jeg var gravid, ca 5 uker på vei.. Dette var mens jeg tok lastebillappen, som jeg fikk den 17. desember, og oppkjøring på lastebil med henger hadde jeg når jeg var 6 mnd på vei! Ja, jeg pesa hos en stranda hval når jeg koblet på hengeren og tok daglig kontroll!! Haha!

16. august 07 fikk Roald endelig fridd til meg, etter at jeg hadde ødelagt for han i ca 4 uker! Stakkars, hver gang han hadde tenkt til å fri, så gjorde jeg noe som ødela for han! Men, 16. august, da hadde han bestemt seg! Han hadde smuglet inn blomster og greier, så nå fikk det briste eller bære! På kvelden bestemte jeg meg for å dusje, og jeg hadde være ute og handlet tidligere på dagen og da hadde jeg kjøpt meg ny hårkur.. Og selvsagt bestemte jeg meg for å prøve denne akkurat denne dagen! Med én gang jeg var ferdig i dusjen kom Roald inn på badet for han tenkte at han skulle forhindre at jeg tok den kuren i håret, men den hadde jeg tatt i etter at jeg hadde vasket håret, så der stod jeg, med hårkur og i full sving med å snurre plastfolie rundt hodet (skulle ha i kuren litt, og ville ikke at den skulle trekke seg inn i håndkledet) og urban-turban (håndkle) utenpå der! Fikk beskjed om å bli med han, så jeg tok på meg badekåpa og han tok meg med inn på gjesterommet, ga meg beskjed om å sette meg på senga hvor det lå blomster til meg, og så gikk Roald ned på kne!
Der satt jeg i badekåpa mi, med hårkur, plastfolie og håndkle på hodet og gråt av glede! Det ble ikke helt som Roald hadde tenkt seg, men vi har fått et artig minne da! :o)

23. mai 09 giftet vi oss!! Jeg var da 7 mnd på vei i en litt for liten brudekjole! Men jeg klarte å skvise meg inn i den stroppeløse kjolen som sikkert hadde vært kjempebehagelig hvis ikke jeg hadde vært bra gravid! Men kjolen var såå fin!! Og jeg ville ikke ha en sånn "gravidvennlig" kjole..
Vi hadde en kjempefin bryllupsdag!! :o)

3. august 09 kom Sofie Emilie til verden etter 24,5 timer med rier! Det beste som noensinne har skjedd oss!! Vi elsker lille jenta vår over alt i verden!! :o)

Men nå er det altså snart på tide for meg å begynne å jobbe igjen.. Jeg har ikke jobbet siden mai 08, så det blir litt av en omveltning!! Men jeg gleder meg til å se folk igjen og kanskje jeg blir kjent med flere folk i området her!
Drømmejobben hadde nok vært å kjøre lastebil, jeg elsker å være på veien! Men siden min kjære er lastebilsjåfør, så er det ikke akkurat ideelt hvis jeg også blir det.. En lastebilsjåførs arbeidsdag er normalt på 10 timer, ikke 8 som i andre yrker, og i tillegg begynner man gjerne veldig tidlig på jobb og dermed er det vanskelig å kombinere lastebilkjøring og barnehage.. Jeg vil gjerne kunne levere eller hente Sofie i barnehagen, og jeg har ikke lyst til å jobbe skift, helger eller kvelder.. Selvsagt, må man i ny og ne, så er jo det greit, men kvelder og helger er for meg forbehold familien min!

Jeg får vrenge hodet mitt og tenke ut hva jeg skal gjøre framover, men nå kjenner jeg at jeg må ha litt søvn!

God natt og sov godt, alle sammen!!

Dere får unnskylde eventuelle skrivefeil!
Kategori:Blogg    Dato:11.01.2010   Kl:02:03    3 kommentarer

I dag

Sofie og jeg møtte Charlotte og June Mariann på Egon på Jessheim tidligere i dag!
Var kjempekoselig å sitte og skravle med jentene! Og Sofie var så snill!

Jeg glemte å ta bilder, men hvis du vil se bilder, så gå inn på www.junemariann.blogg.no!

Mens Sofie og jeg var på Egon, tok Roald og monterte dørkarm og den nye døra på rommet til Sofie!!
Blir kjempefint!

Håper alle har hatt en fin søndag! 

Kategori:Blogg    Dato:10.01.2010   Kl:21:11    Ingen kommentarer

Visste du dette?

Det er kanskje ikke så mange som tenker over dette eller som vet om det i det hele tatt, men de ringene man bruker for å åpne en brus/ølboks, de kan man faktisk lage protester av!!
Så litt fakta:

I Thailand koster en importert benprotese i dag 15.000 til 20.000 bath, d.v.s. 3000-4000 kr. , og det sier seg selv at fattige bønder har små muligheter til å skaffe seg slikt utstyr.

Man kan bare tenke seg katastrofen dersom en familieforsørger blir utsatt for en slik ulykke.

I 1992 ble det imidlertid, med støtte fra det Thailandske kongehus, opprettet et senter for framstilling av kunstige lemmer og andre hjelpemidler, i hovedsak laget av resirkulert plast og aluminium, og til en kostnad av 300 bath, eller ca. 60 kroner pr. protese!

Hos Artificial Leg Foundation i Thailand fremstilles kunstige lemmer og andre hjelpemidler av resirkulerte aluminiumsringer, med formål å hjelpe alle som trenger det gratis. Dette kommer blant annet barn i krigsherjede land i Sørøst-Asia til gode.

Informasjon fra senteret viste at i midten av 2008 var mer enn 20.000 barn og voksne hjulpet, og prosjektet vil utvides til også å gjelde flere land.

Johannitterordenen v/ Carl Johan Holm anser seg som verdens eldste humanitære organisasjon, og administrerer en norsk innsamling til Artificial Leg Foundation.

Ifjor var det tredje året de holdt på.
Det første året fikk de inn 80 kilo. I 2008 fikk de inn 210 kilo, og i 2009 lå de an til å få inn så mye som 350 kilo, kanskje mer!

Det går til og med en elefant rundt i Asia med protese fra Artificial Leg Foundation!!

Alle metalldeler som skal brukes i direkte kontakt med kroppen må være 99.9% ren aluminium, og de små ringene vi drar opp boksene med består av tilnærmet ren aluminium. Ringene samles inn, smeltes om og støpes til skruer, muttere, mellomleggsskiver, skinner og lignende.
Vær oppmerksom på at det gjelder kun ringer fra øl- eller mineralvannsbokser. Ikke ringer fra hermetikkbokser o.a. Disse er laget av jern, og kan ikke brukes.

Fantastisk??


En ivrig og flittig samler er  Ingrid-Margrethe Amundsen (på bildet)

Ved å samle inn aluminiumsringer fra øl- og brusbokser, bidrar Ingrid-Margrethe Amundsen (12) til at fattige, funksjonshemmede asiater får et nytt og bedre liv.  Hun leverte ifjor inn 4807 stk!!!Så hva gjør man??

Jo, hver gang du har tømt en øl- eller mineralvannsboks, drar du ringen av, legger den for eksempel i en melkekartong med skrukork. Når kartongen er full, skrur du til korken, setter på en adresselapp, og sender den til følgende adresse:

Johanniterordenen
Skogløkken 11
1805 Fredrikstad.

Du kan også levere ringene til:
Per Ivar Godvik
Konvallveien 24 A
1911 Flateby, for videresending.

Jeg har "stjålet" bilder og tekst av www.junemariann.blogg.no.

____________________________________________________________________________________________


Min kjære og jeg er aktive rallycross-supportere, og på det siste NM-løpet hvert år, så går det faktisk folk rundt og samler inn slike ringer! Så her i huset skal vi samle sammen de ringene vi får fram til høsten (og deretter samle fram til neste høst osv), og ta de med på det siste NM-løpet i rallycross!

Jeg oppfordrer alle å samle disse ringene og dermed bidra til å gjøre livet bedre for mennesker som ikke er like heldige som oss her i Norge!

Kategori:Blogg    Dato:10.01.2010   Kl:20:49    2 kommentarer

Noen bilder..

Tenkte at jeg kunne legge ut noen bilder av den lille vakre jenta vår!


Julaften! :o)Lille solstråla vår!! :o)


Så blid og fornøyd! :o)


Lille vakre i kosedressen hun fikk av farmora si til jul! :o)


"Trening" på gulvet foran tv'en! :o)
Sofie er det beste som noensinne har skjedd meg!
Hun er så snill og god, den nydelige lille skatten vår!
Jeg elsker Sofie over alt på denne jord!
Og jeg elsker å være mamma'n hennes! :o)
Kategori:Blogg    Dato:10.01.2010   Kl:01:23    Ingen kommentarer

Kanskje på tide å skrive litt her igjen..

Jeg var på kino i går, så på Avatar i 3D! Filmen var veldig bra, men jeg hadde en dundrende hodepine når jeg gikk ut av kinosalen.. De 3D-brillene var veldig ubehagelige, men hovedgrunnen til hodepinen var nok fordi jeg hadde litt problemer med å fokusere.. Vi satt ganske nærme og på ene siden, så det kan ha noe med saken å gjøre..
Men kan godt tenke meg å se filmen igjen, men da i vanlig 2D og med norsk tekst! :o)

Ellers driver vi å pusser opp rommet til Sofie!! Er snart ferdig, min kjære la det nye gulvet på rommet mens jeg var på kino i går!! Ble ganske så overrasket når jeg så det! Så nå kan jeg snart begynne å møblere rommet til lille jenta mi!! Gleder meg! :o) Men blir nok litt rart å ikke skulle ha Sofie ved siden av meg (ho sover i egen seng ca 40 cm unna senga vår), men vi har godt av det alle sammen!

PS. Den pakka fra H&M kom dagen etter at jeg skrev innlegget, og jeg var kjempefornøyd!! Digger de skoene, selv om de er høye som stylter!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:09.01.2010   Kl:00:49    Ingen kommentarer

Jeg venter på pakke fra H&M

Og den skal komme i løpet av uka!! Det er salg på www.shop.hm.com/no, og da måtte jeg bestille litt i forrige uke! Lille jenta mi trenger alltid nye klær og jeg så et par pumps som jeg har siklet på lenge som bare kostet 99 kroner nå!! :o) Gleder meg til å få de!! Jeg elsker sko!!

Her er bilder av noen av tingene jeg bestilte! :o)
Sko - FlerfargetBukse - BeigeJeans - Denimblå
Fine, ikke sant?

(Ja, jeg gadd ikke å lagre bildene, så jeg bare kopierte de, og datakyndig som jeg er, så ble det sånn! Hehe!)
Kategori:Blogg    Dato:16.12.2009   Kl:15:26    Ingen kommentarer

Litt tanker og følelser..

Jeg merker at mye har forandret seg etter at jeg fikk Sofie. For det første så savner jeg hjembyen min mer, hadde vært så koselig å trillet turer sammen med mamma'n min og venninnene mine. En barndomsvenninne av meg har nylig fått en liten datter, så det hadde vært veldig koselig å kunne funnet på noe sammen med de, uten å måtte kjøre i halvannen time før og etter. Men jeg flyttet frivillig, så jeg får gjøre det beste ut av det!

En annen ting er at jeg ble kjent med en del jenter her oppe, og vi fant på ting sammen ganske ofte. Men etter at jeg ble mamma har jeg bare vært sammen med de noen få ganger. Men det er vel også min egen feil, siden jeg i ny og ne har takket nei til å bli med på ting, så nå blir jeg ofte ikke spurt om å være med lenger.

Det er dessverre ikke så lett å få vært med på ting når man har barn, og siden jeg ikke har familien min i nærheten, så har jeg heller ikke så mange som kan passe Sofie. Sånt som å f.eks dra på kino på kvelden, er helt håpløst hvis ikke noen kan passe Sofie! Og siden min kjære jobber ganske mye, så er det også litt greit å faktisk ha litt familietid når han er hjemme. Det er dager han jobber så lenge at han ikke får sett Sofie før hun legger seg for kvelden. Og som dere da skjønner, så får ikke jeg mye avlastning. Det må sies at jeg elsker å være sammen med dattera mi!! Hun er det beste som noensinne har skjedd meg!! Men noen ganger er det litt deilig å bare være meg og kunne gjøre ting sammen med venner.

Heldigvis har jeg blitt kjent med Anniken, som har en sønn på Sofie's alder! Er veldig koselig å ha en å sitte og prate med, titte i butikker og dra på helsestasjonen sammen med!! :o)

Dette var mine tanker og følelsen for dagen.

I kveld skal min kjære og jeg kose oss med god mat og hverandre! <3

Ha en god helg! Kos dere masse! :o)
Kategori:Blogg    Dato:11.12.2009   Kl:13:50    4 kommentarer

Nå er det lenge siden sist!

Jeg er fryktelig dårlig på å blogge, jeg er fullstendig klar over det!

I dag er lille vakre Sofie 4 mnd gammel!! Det er helt utrolig å tenke på! :o)
Lille jenta mi begynner å bli stor!! Litt blandede følelser ang det faktisk..

Jeg skal begynne å se etter ny jobb på nyåret, men aner ikke hva jeg vil jobbe med..
Drømmen er jo å kjøre lastebil, det er derfor jeg tok lastebillappen, men
det er veldig ukurante arbeidstider med tanke på barnehage.. Jeg syns det 
er litt greit å faktisk kunne levere og hente barnet sitt i barnehagen..

Men før Sofie skal begynne i barnehage, så skal ho være hjemme med
pappa'n sin i 10 uker! Jeg vet at min kjære gleder seg veldig, gleder seg
til å få være sammen med dattra si, og ikke minst ha fri fra jobben!
Stakkars mannen min, han har ikke hatt mer enn ett par uker ferie/fri i løpet
av de siste 10 årene, så det er på tide at han får gjøre noe annet enn bare jobbe! :o)

En ting som jeg tenker en del på, er at når lille frøkna nærmer seg året, så er det 
ikke så lenge til ho begynner å gå.. Jeg håper jeg får se at Sofie tar sine første skritt!
Aller helst vil jeg være i nærheten av ho 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, men
jeg vet at jeg må gi litt slipp, kan ikke fotfølge jenta helt til ho blir voksen! Hehe!

Det er rart åssen alt forandrer seg når man får barn.. Det viktigste i verden er den lille
vakre, som betyr alt!! Jeg elsker lille jenta mi over alt på jord, ho betyr absolutt alt for meg!! :o)

025
Dette bildet ble tatt på lørdag, før jeg dro på julebord med jentene! :o)
Hvis du ønsker å se bilder og lese om kvelden vår, se J.M sin blogg:
http://junemariann.blogg.no/1259498071_7_jenter_kl_7.html

Ellers merker jeg at stresset kommer snikende på meg, har ganske mange julegaver å
kjøpe og altfor mye som skulle vært gjort!
Merker at jeg er ganske sliten for tida.. Og det hjelper ikke at Sofie har vekket meg med
et hyl ca 4 ganger hver natt i rundt 2 uker, for den lille kålmarken av en datter jeg har åler
seg rundt i senga si, så hele jenta ligger oppå putetrekket! Altså, jeg legger ho loddrett i
senga, men når jeg blir vekkket så ligger ho vannrett helt øverst i senga, med beina ut
gjennom sprinklene! Kjempefestlig altså!

Men vi var ute og handlet sammen med Anniken og Leon i går (i ca 6 timer, herregud
så sliten jeg var når vi kom hjem!), og da kjøpte jeg en sele til å ha i senga!
Så nå kommer ikke lille kålmarken noen vei! Hehe!
Da er jeg også sikker på at ho ligger på ryggen når ho sover! :o)


Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å blogge!
Men, nå er det nattan for meg! Natta! :o)
Kategori:Blogg    Dato:04.12.2009   Kl:00:39    Én kommentar

Ganske fornøyd! :o)

I fjor på denne tiden begynte jeg å trene med personlig trener for å komme i litt bedre form til bryllupet.. Men plutselig ble jeg så utrolig sliten og trøtt, og fant ut at jeg var gravid.. Jeg var ganske (les: veldig) redd for å miste fosteret, og hadde mareritt om at jeg mistet på treningssenteret, og det tror jeg kanskje skremte meg litt ifra å trene..

Uansett, jeg veide meg og tok mål av armer, bryst, midje, mage, hofter og lår når jeg begynte å trene, og de målene fant jeg i forgårs! Og da måtte jeg jo veie meg og måle meg igjen! Jeg veier faktisk 0,1 kg mindre nå enn for ett år siden! Hehe! Rundt bryst, midje og mage var det størst forskjell, men skal igrunn ikke klage:
Har blitt 3 cm smalere rundt brystet (dessverre), 2,5 cm bredere rundt midja og 1,5 cm bredere rundt magen (navlen)! Resten var som før! :o)

Jeg er ganske fornøyd med dette, særlig med tanke på at jeg fikk barn for ca 2 1/2 mnd siden og ikke har trent noe som helst under eller etter graviditeten!

Jeg gikk opp 17 kg under graviditeten, men alle kiloene har forsvunnet igjen! :o) Men har lyst til å gå ned noen kilo til.. Hadde vært fint å kommet under 60 kg igjen! Da hadde jeg fått på meg de "gamle" (det er bare halvannet år siden jeg brukte de) buksene mine igjen! :o)

Da gjenstår bare motivasjonen da!!
Kategori:Blogg    Dato:16.10.2009   Kl:16:57    4 kommentarer

Litt diverse i dag..

Nå ligger jeg på sofaen med venstre benet høyt, ringte legevakta og fikk beskjed om det.. Fikk plutselig vondt i foten, såpass vondt at jeg ikke orker å bevege den, eller legge vekt på den.. Sliter med å gå.. Heldigvis er Roald hjemme, og tar seg av Sofie, for jeg tør ikke å løfte rundt på ho nå! Håper benet blir bedre, og at det ikke hovner opp og blir varmt, for da er det nok en betennelse.. :o/

Middagen er fortært, var seibiff, poteter, revne gulrøtter og smeltet smør på menyen i dag! Nam nam! :o)
Ellers skjer det ikke stort her..

Jeg må bare nevne denne bloggen:
http://heidialexandraolsen.blogg.no/. Jeg må le av denne jenta, og jeg må le av hvor dumme enkelte folk er!! Denne bloggen må være en spøk, er sikker på at "Barbie" ler seg skakk av kommentarene folk skriver! Les og le! :o)

En annen blogg som ikke er like artig å lese er: http://milli123.blogg.no/. Den er rett og slett supertrist!! Har fulgt med på denne i en del uker nå, og jeg gråter hver gang jeg leser den! (Roald har egentlig lagt inn et såkalt "bloggforbud" når det gjelder denne, siden jeg sitter og griner mens jeg leser den..) Finn fram masse papir og gråt deg gjennom denne kjempetriste bloggen!

Har du noen blogger å anbefale meg? Skriv en kommentar! :o)

Ønsker alle en fin kveld videre! :o)
Kategori:Blogg    Dato:13.10.2009   Kl:18:18    Ingen kommentarer

Stolt mamma!! :o)

I dag rullet Sofie fra mage til rygg for første gang, helt alene!! :o) Jeg ble helt paff når jeg så at ho kom til å rulle, og irriterer meg litt over at jeg ikke rakk å ta fram kameraet i tide.. :o/ Prøvde å få ho til å gjøre det igjen, men det er liksom ikke så lett å spørre ho om ho kan være så snill å gjenta rullinga, sånn at jeg kunne filme det slik at pappa'n kunne få se det han også.. Håper min lille vakre vil vise min kjære sine kunster en dag snart! :o)

Her er noen bilder av vår lille famile! <3

011032
Lille vakre!! <3 Ille go' i bamsedressen sin!! :o)
041045
Stolt mamma!! :o)
049078
Nydelige jenta som har tidenes herligste smil! :o)
090069
Lille herlige og lykkelige foreldre!! :o)

<3 Jeg elsker den lille familien min så utrolig mye!! <3


Nå er det på tide for meg å komme meg i seng!! Natta alle sammen!! :o)

Kategori:Blogg    Dato:13.10.2009   Kl:01:07    Ingen kommentarer

Da var det vel på tide å skrive litt her igjen..

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her, dagene flyr og Sofie vokser! :o) Var på helsestasjonen i går for å veie og måle lille frøkna, og nå veier ho 5515 gram og er  57 cm lang! Begynner å bli stor!! :o)

Dagene går med til å skifte bleier, mate og kose med Sofie.. Når jeg skal dra noe sted så må jeg planlegge sånn at ho får mat før vi drar ut, og jeg må ha med alt mulig tenkelig, tilfelle vi skulle trenge det.. De gangene jeg har glemt å pakke med ekstra bukse eller body, da "sprenger" ho bleia, og jeg får meg litt av en overraskelse når det er bæsj oppetter ryggen! Ikke særlig morsomt der og da..

Når jeg møtte min kjære, var han en glad og festlig fyr, men pga jobben ble han mer og mer sliten og hadde veldig lite energi.. 1. oktober begynte han i ny jobb, som lastebilsjåfør, og allerede etter 2 dager merka jeg at han begynte å bli seg selv igjen!  :o) Veldig deilig å ha en mann som er blid og fornøyd, som trives med jobben sin og som gleder seg til å dra på jobb! Nå tøyser og tuller han med både meg og Sofie, og i stad sa han til Sofie, mens ho lå ved siden av han i sofaen og pludret:

Du er jammen god på sånn "smalltalk", du er liten, og du prater!

Haha! Jeg måtte le av han!! Den kommentaren var liksom så utrolig dårlig, samtidig som jeg syntes den var festlig!

008

Dette bildet av den lille vakre jenta vår er tatt for 8 dager siden :o)

Ha en fin kveld alle sammen! Eller skal jeg kanskje si god natt?

Kategori:Blogg    Dato:09.10.2009   Kl:22:52    3 kommentarer

Oppdatering fra bursdagen min :o)

Jeg skrev at jeg skulle oppdatere åssen dagen var, så da får jeg vel gjøre det..

Roald stakk innom videosjappa på vei hjem og leide Twillight, og så lagde vi pizza til middag! :o) Var koselig å sitte
(i samme sofa faktisk! Sjeldent!) å se på film og spise god mat!

Jeg fikk en bukett med langstilkede røde roser først, og så fikk jeg gaven etterpå:

080

To billetter til Toby Keith-konserten 21. november!! :o) Det er første gangen han har konsert i Norge, så det blir moro!! Gleder meg!! Da skal Roald og jeg kose oss!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:15.09.2009   Kl:22:31    4 kommentarer

Da var det vel på tide å skrive litt her igjen.. :o)

Det skjer ikke no spennende her for tida.. Dagene flyr, og jeg aner ofte ikke hvilken dag det er + at jeg glemmer alt mulig.. Og ikke kan jeg skylde på ammetåka heller, da Sofie kun får flaske med morsmelkerstatning i.. Jeg begynte på piller for å stoppe melkeproduksjonen etter brystbetennelsen, så her er det ikke mer å hente! :o) Jeg er veldig fornøyd med det! Jeg kan spise og drikke hva jeg vil, og Roald kan mate ho om natten / tidlig på morgenen når det passer seg sånn.. Deilig!! :o)
Noen syns kanskje at det er egoistisk av meg å tenke på meg selv, men ingen av oss tjente på at jeg var misfornøyd og grinete hele tiden!! Det gikk ut over både Sofie og Roald, og slikt blir det ingen lykkelig familie av!

På fredag gikk Roald og jeg tur med Sofie rundt Nordbytjernet, og lille frøkna var såå fornøyd, smilte nesten hele tiden! :o) Og på lørdag tok vi oss en gåtur rundt på Jessheim.. Deilig å bare gå rundt og prate sammen om alt og ingenting! Det har lett for å bli til at man ikke prater så mye sammen, kan bli litt for mye tv-titting og pc-bruk til tider.. Er viktig med litt familietid! :o)

Sofie er nå 6 uker og 1 dag gammel, og har i noen uker smilt og ledd bevisst! Er så godt å høre den lille latteren, det varmer langt inn i hjertet mitt!! <3 Og når ho ser meg, så smiler ho til meg!! Lille skatten min! <3

011021
025026

Lille nydelige frøkna vår! <3 På de to nederste bildene er ho klar for trilletur med lue, jakke og tøfler som mamma'n min har strikka til ho! :o)

Kategori:Blogg    Dato:15.09.2009   Kl:22:14    3 kommentarer

Jeg har bursdag i dag!! :o)

Ja, da er jeg 24 år, og Sofie er 24 dager gammel!! :o) Lille jenta mi har vokst mye, har lagt på seg en del og begynner å få sånne "babyvalker"! :o) Hehe!

Jeg har ønsket meg en kosedag med Roald og Sofie i dag, så vi får se hva som skjer.. Det spørs vel om ikke denne dagen blir som alle andre dager, bortsett fra at jeg har fått flere meldinger hittils i dag enn jeg pleier å få på en uke.. Hehe!

Skal oppdatere senere (kanskje i morra) om åssen dagen har vært! :o)

Ha en fin dag!! :o)

Kategori:Blogg    Dato:27.08.2009   Kl:14:01    Ingen kommentarer

Har blitt dårlig med blogging på meg i det siste..

3. august klokka 00.33 kom vår lille datter, Sofie Emilie, til verden!! <3 Ho var 49 cm lang og veide 3210 gram.. Ei lita og perfekt prinsesse!! :o)

043
Her er Sofie 6 dager gammel! :o)

Det tar litt tid å ta seg av den lille frøkna, dagene består stort sett av bleieskift, mating og pumping.. Jeg var så "heldig" at jeg fikk brystbetennelse for snart 2 uker siden, så jeg var innlagt på sykehus i 2 dager og fikk antibiotika intravinøst..
I dag var jeg hos legen og hentet resept på piller som stopper melkeproduksjonen, jeg er lei av å sitte mange timer daglig og pumpe, dessuten er jeg veldig glad i å sove om nattan!! Det er greit å stå opp midt på nattan og gi Sofie en flaske (det tar ca 15 minutter), men å sitte i 1-1 1/2 time etterpå og pumpe er uholdbart.. Så i kveld begynner jeg på pillekuren!! :o)

Ellers skjer det ikke stort her om dagen.. Gleder meg til lørdagen, da er det først Rallycross på Gardermoen og så skal Sofie og jeg til Sabrina på kvelden og møte jentene!! :o) Skal bli godt å se og prate med jentene igjen!! :o)

Kategori:Blogg    Dato:24.08.2009   Kl:20:01    7 kommentarer

Liten oppdatering :o)

I går var jeg ute i skogen ved et tjern sammen med Rozemarijn! :o) Ho tok bilder av meg og magen, vi fant ut på fredag at hvis ho skulle ta sånne bilder av meg, så måtte vi skynde oss litt, med tanke på at jeg har termin om 5 dager!! :o)
Kommer nok bilde senere!

Ellers går jeg bare å venter og håper på at det skal skje noe snart, håper at jeg slipper å gå 14 dager over.. Syns den lille beveger seg litt lite for tiden, nevnte det for legen sist kontroll, og fikk da beskjed om å ringe til sykehuset dersom det blir for rolig inni her.. Var like før jeg ringte i stad, men da bestemte den lille krabaten seg for å sprelle litt og "fortelle" mamma og pappa at "alt er i orden"! :o)

I dag har jeg kommet over MANGE fine blogger!! :o) Så jeg har sittet her i sofaen og lest blogger i en del timer! :o) Får såå mye inspirasjon til ting jeg har lyst til å gjøre her hjemme, men får ta det etter at den lille er ute, og jeg er oppegående nok og har tid til å gjøre ting.. :o) Gleder meg til vi en gang får orden på alt jeg ønsker å gjøre her hjemme, hadde hjulpet om Lotto på Hamar kunne ringt oss en lørdag, det hadde ikke vært å forakte!! Hehe! :o) Det er lov å drømme!! :o)

Kategori:Blogg    Dato:27.07.2009   Kl:20:54    Ingen kommentarer

...

Jeg er ikke akkurat den som blogger mest.. Hehe! Men grunnen til det er vel fordi det ikke skjer stort i min hverdag for tiden.. Er så og si bare hjemme, sitter foran tv'n eller pc'n og gjør i grunn minst mulig.. Hehe! Merker at kroppen ikke er like medgjørlig lenger, så det er mest behagelig å ligge mer eller mindre rett ut på sofaen i kosebukser..

Det hjelper heller ikke at jeg har vært utrolig kvalm i det siste, og plutselig må prate litt i den store hvite telefonen..

Hadde vært skikkelig deilig å dratt ut og handla masse, har lyst på så utrolig mye stæsj!! Men jeg føler ikke for å dra ut alene nå, er 9 dager igjen til termin, og den lille kan komme når som helst.. Har liksom ikke lyst til å være alene ute blant masse fremmede mennesker og brått så bestemmer den lille seg for å komme.. Ikke akkurat min drømmesituasjon.. Ikke har jeg mulighet til å kjøpe alle (les: noen av ) tinga jeg vil ha heller, fikk penger for noen dager siden, og etter at alle regningene var betalt, så er det igjen mindre enn det jeg pleier å handle mat for i løpet av en måned.. :o( Det er kjipt!! Det bør kanskje legges til at jeg pleier å bruke en god del penger på mat, men det skjer ikke denne mnd..
Hadde håpet at jeg kanskje kunne fått råd til å kjøpe nytt gulv til den ene stua vår, også kalt biljardrommet, denne mnd, men det kan jeg bare drømme om.. Hehe! Prioriteringer vettu!! Hehe!

Men skal i grunn ikke klage, vi har alt vi trenger og mer til!! :o)

<3 Og i dag har min kjære Roald og jeg vært gift i 2 mnd!! <3 Er litt rart å tenke på at jeg er gift og skal bli mamma før jeg fyller 24 år.. Hadde noen fortalt meg det for ett par år siden, så hadde jeg neppe trodd dem.. Hehe! Men jeg trives veldig godt der jeg er i livet nå!! :o) Jeg har vært heldig som har funnet en så snill og god mann!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:23.07.2009   Kl:16:37    2 kommentarer

"Nerdedag"

I dag har June Mariann, Rita, Rozemarijn og jeg vært hos Rita og hatt en såkalt "nerdedag"!! Haha! Så nå har jeg fått meg en header!! :o) Siden jeg er helt grønn når det gjelder det meste som har med pc og gjøre, så måtte jeg ha litt hjelp.. Tusen takk!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:19.07.2009   Kl:17:52    Én kommentar

I dag..

Jeg er ganske rastløs om dagen, klarer liksom ikke å sitte i ro.. Så i dag bestemte jeg meg for å rydde i matskapet, av alle mulige ting.. Først måtte alt ut av skapet og det som hadde gått ut på dato måtte sorteres ut før jeg kunne sette ting på plass igjen..

020 2022

Det må vel kanskje legges til at ting kommer sjeldent tilbake på den samme plassen som før.. Stakkars mannen min, nå hadde han endelig blitt vant til hvor ting stod hen, og så fucker jeg opp igjen!! Hehe! Men tror det går greit, så lenge jeg lar Nugatti'n hans stå på samme plass som alltid!! :o)

Forresten, det pleier å stå et bord der alle matvarene ligger og et kjøleskap i høyre hjørne, men vi har lagt nytt gulv de siste dagene, så ting har ikke kommet på plass ennå.. :o)
_____________________________________________________________

Jeg kan kanskje slenge med et bilde av Romerikes Blad for noen dager siden..
Det er ikke hver dag det er bilde av oss i avisa.. Også det store bildet da!! :o)

004 2

Kategori:Blogg    Dato:16.07.2009   Kl:23:13    5 kommentarer

Lørdag :o)

Møtte jentene på lørdag, vi hadde bestemt oss for kino! :o) Vi så denne:

ghostsofgirlfriendspast

Den hadde fått terningkast én, men jeg syns ikke den var så fryktelig dårlig..

Etter filmen dro vi på Klimt for å ta en kakao, og der ble vi sittende en stund og skravle..

cafcaf 2
                          caf 3

Etterpå dro vi hjem til June Mariann, som har tre små hunder å passe på for tiden.. Tre nydelige hunder, vel og merke!! :o)

Happy, Teddy og lille Frost

l1030091l1030081

Takk for en hyggelig kveld, jenter!! Er så utrolig glad for at jeg har dere!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:13.07.2009   Kl:15:11    Ingen kommentarer

En tur til Sarpsborg..

I går, når jeg våknet, så bestemte jeg meg for å ta en tur til Sarpsborg.. Det begynte bra, dusja litt kjapt, spiste frokost, skrev melding til bestevenninna mi for å høre om vi skulle finne på noe senere, og så sklei det ut vettu.. Venninna mi ringte, og dermed ble vi pratende i ca 30 min, og da ble jeg "forsinka".. Hadde ikke noe skjema egentlig, men hadde i utgangspunktet et lite håp om å være i Sarp sånn ca da jeg dro hjemmefra.. Hehe! Og siden jeg kjører til Sarp i ny og ne, så tenkte jeg at det hadde vært praktisk å skaffe seg en autopass-brikke, og dermed kjørte jeg innom den ene Esso'n på Jessheim, men der hadde de ikke autopass, så jeg fikk beskjed om å kjøre til Esso på den andre siden av E6, og der hadde de heldigvis denne lille brikka! Så da var det å fylle ut skjemaet, betale depositumet, få brikka og så kjøre avgårde!!

Mamma og jeg tok en tur til Sverige, dro til Nordby og der hadde det skjedd MYE siden sist jeg var der!! Fikk nesten litt sjokk når jeg så den nye parkeringa som var der, den var SVÆR!! Hehe! Vi hadde tenkt å ta en liten "harrytur", men det endte med at vi gikk rundt i flere timer og titta på babyklær og diverse.. Vi er håpløse altså.. Hehe! Men vi fikk handla litt da! :o)

Etterpå tok jeg en snartur innom broren min og henta en pakke med gulv som jeg egentlig skulle henta for mange mnd siden, tror han ble glad for å endelig bli kvitt den.. Hehe!

Deretter var det å besøke en barndomsvenninne som er ca 5 1/2 mnd på vei, og har en mikroskopisk mage!! Ho brøt ut i latter når ho så meg komme "væggende" inn porten med svær mage, mine "søte, små sko" og tømmerstokkbein!! Hehe! Ho har noe å glede seg til!! Hehe! Så der ble vi sittende og skravle en stund om graviditet og babyer før jeg dro videre for å hilse på bestevenninna mi.. Ho ble vel litt sjokkert over å se meg, klokka hadde da rukket å blitt rundt 24.. Jeg hadde sagt at jeg satset på å kjøre hjemover ca kl 22, men alle som kjenner meg vet at jeg er kronisk forsinka, så det funka ikke.. Hehe! Først rundt klokka 2 på natten fikk jeg endelig satt meg i bilen og kjørt hjemover.. Og det var vel nesten heldig for meg at det var omkjøringer på veien oppover, trøtt som jeg var!! Satt og "klaska" meg selv i trynet, hadde musikken på full guffe og vinduene åpne!! Var ganske så glad når jeg kjørte inn på gårdsplassen vår, jeg hadde kommet meg hjem!! :o) Og klokka var "bare" 03.30..

Men jeg hadde en kjempekoselig dag!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:09.07.2009   Kl:21:07    Ingen kommentarer

Siden sist..

Var på Ikea sammen med Sabrina på onsdag, og da kjøpte jeg bl.a stellebord til "Kula" og sofa til Buster..

028 

Vanligvis pleier jeg å pakke ut alt og gjerne begynne å skru sammen ting med én gang jeg kommer hjem, men kom ikke hjem før rundt midnatt, så da valgte jeg å drøye utpakkinga litt..
På torsdag formiddag var det å pakke bagen og klargjøre seg for tur, og på ettermiddagen dro vi avgårde til Höljes i Sverige, var rallycross der i helga.. Må innrømme at jeg ikke er helt i stand til å gå fram og tilbake og stå og se på billøp for tiden, det er litt tungt, men så lenge jeg tar det med ro, så går det greit.. 
Kom hjem sent på søndag kveld, og da var det rett i dusjen og så i seng!

Så først i går fikk jeg mulighet til å pakke ut Ikea-stæsjet og skru sammen ting.. Jeg elsker flatpakker, syns det er morsomt å skru sammen ting, men det var ikke så veldig lett når man er høygravid og har hovne og stive bein.. Min kjære mann satt i sofaen og humret litt for seg selv der jeg satt på gulvet og "fanget" meg selv inne i stellebordet.. Hehe! (Det må vel sies at jeg skulle klare det selv). Han gikk rolig avgårde og henta kameraet mitt, kom tilbake og sa til meg at "dette måtte være bloggmat!" Og her ser dere hvordan jeg sitter og prøver å få sammen stellebordet, som jeg må si var lite samarbeidsvillig!!

001 2002 2

Jeg må enten sitte på rumpa eller stå oppreist, klarer ikke å sitte på huk pga vann i beina.. Prøvde først å stå, men beina på stellebordet bare klappa seg sammen, så jeg ga opp å stå, og endte opp med å sette meg OPPÅ stellebordet (som dere ser), for det var jo kjempelurt!! Haha! Men jeg fikk det sammen til slutt!! :o)

005

Og så var det sofaen til Buster da!! :o) Ble kjempeglad når jeg fant den, for trodde den hadde gått ut av produksjon! :o)

007008

Det er et godt tegn at katta ligger i den nye sofaen sin, kanskje den faktisk blir brukt!! :o)


Kategori:Blogg    Dato:07.07.2009   Kl:19:22    4 kommentarer

Litt treg..

For en uke siden møttes June Mariann (med Frost), Sabrina (med Tessie og Nemi) og jeg (med "Kula") under ett stort tre i Lillestrøm et sted.. J.M. hadde kjøpt med jordbær, så vi satt der og prata og koste oss!! :o) Var kjempekoselig!! :o)

001014
006011

Kan jo ikke glemme han gale mannen som var ute og løp (!!) i varmen!! Vi var litt redde for at han skulle falle dø om der
han stod bøyd og hosta og peste.. Vi holdt på og le oss ihjel når han begynte å tøye ut ved hjelp av den lystestolpen der!! Har sjeldent sett noe så latterlig!! Haha! Men det var jo hyggelig av han å gi oss noe å le av da! :o)
 
017

Etterpå dro vi hjem til Sabrina og spiste pizza!! :o) Var en kjempekoselig kveld!! :o)

Glad i dere, jentene!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:02.07.2009   Kl:15:23    Én kommentar

Bilen min! :o)

Jeg skrev tidligere at jeg skulle legge ut bilde av den nye bilen min, så da får jeg vel gjøre det.. Hehe!

Her er den:
1

Kjempegod bil å kjøre!! :o) Er veldig fornøyd hittils!! Håper det fortsetter slik! :o)
Kategori:Blogg    Dato:10.06.2009   Kl:23:29    Én kommentar
hits