Da er det mandag..

Ja, da er det mandag, og Roald er tilbake på jobb og Sofie er i barnehagen etter 3 uker ferie. Jeg begynner ikke å jobbe før om ytterligere 3 uker, så jeg har tatt livet litt med ro hittils i dag. Jeg er så bortskjemt at Roald har stått opp med Sofie hver eneste dag i ferien og jeg har fått sove lenge så og si hver morgen. Jeg har, så lenge jeg kan huske, vært et nattmenneske, jeg "våkner" liksom rundt kl 22 og klarer ikke å sovne hvis jeg legger meg til "normal tid". Jeg ligger bare våken og stirrer ut i lufta.

Men i dag er hverdagen tilbake, og siden Roald alltid begynner så forferdelig tidlig på jobb, må jeg levere Sofie i barnehagen, så i dag ringte vekkerklokka kl 7, og jeg må si at jeg ikke var veldig irvig etter å stå opp etter altfor få timers søvn. Men nå skal jeg svinge meg litt rundt her og få bretta en hel haug med klær som ligger og venter på meg.

Legger ved et bilde av mine elsklinger.Sofie smiler mens hun gjør en grimase, hun gråter ikke.. Hehe!

Kategori:Blogg    Dato:25.jul.2011   Kl:12:26    6 kommentarer

Sofie på trampolina!

Jeg skrev tidligere at vi har kjøpt trampoline. Vi monterte den i forgårs mens Sofie tok en lur, og når Sofie våknet tok jeg henne med ut for å vise henne trampolina. Hun var ganske skeptisk, siden hun ikke visste hva det var, og når jeg løftet henne inn i den og krabbet inn selv, så fikk hun helt panikk! "Hjelp, bakken beveger seg"-opplegg.  Hun hyla og skrek mens jeg holdt henne i hendene og begynte å gynge litt. Det tok vel ett par minutter før hun syntes det var moro, og etter det har hun var superbegeistret for trampolina! Hun vil bare hoppe hele tiden, så det var et bra kjøp!Etter litt forsiktig gynging så er Sofie helt med på hoppinga! Her med pappa'n sin!Sjekk håret til Sofie!!

Sofie ble litt varm i trøya etterhvert og turte å hoppe litt alene også! Flinke jenta vår!!

Kategori:Blogg    Dato:23.jul.2011   Kl:00:32    Ingen kommentarer

Tragisk!

Siden det har vært dårlig vær i dag, har vi bare vært inne. Jeg leste på facebook i stad at den ene nevøen vår hadde skrevet "Bombe i Oslo!" som status, men verken Roald eller jeg trodde at det hadde smelt en bombe i Oslo! Det var inntil Roald skulle se på Tour de France, og skrudde over på TV2! Vi trodde ikke våre egne ører eller øyne!

Så siden rundt klokka 16, har vi sett og hørt på TV2 og magen min har nærmest vrengt seg! Jeg har følt meg uvell siden jeg så bilder på tv av hva som har skjedd. Men av alt jeg har sett og hørt i dag, så er vel det verste å høre at

GJERNINGSMANNEN ER EN ETNISK NORSK MANN!!

Det er rett og slett forkastelig å utføre terrorhandlinger mot sitt eget land!! Tenk å drepe minst 17 uskyldige mennesker med bombe og maskingevær! Jeg er sjokkert! Det er helt uvirkelig at noe slikt kan skje i Norge!

Tenk på alle de rundt 700 ungdommene som har fryktet for livene sine! Man kan bli skadet for livet av mindre! Og tenk på alle de bekymrede pårørende og på de som har mistet et barn! Nei, dette her er grusomt! Håper virkelig de som er ansvarlige og involverte i denne terrorhandlingen får straff som fortjent!!

Kategori:Blogg    Dato:22.jul.2011   Kl:23:50    Én kommentar

Heisann!

Ja, da var det vel på tide å skrive litt her igjen! Jeg ser på statistikken at det er noen trofaste som har tittet innom her hver eneste dag, og jeg vet at det ikke er noe morsomt med en lite oppdatert blogg, så jeg skal ta meg selv i nakkeskinnet og blogge oftere framover!

På mandag begynner Roald å jobbe igjen, og da er ferien over for i år. Vi har fått malt litt over halve huset, og på torsdag er det meldt pent vær, og da skal det males videre! Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har tatt i en malekost engang, det er Roald og svigerfar som har stått for malinga gitt. Jeg har så vanvittig høydeskrekk, og siden huset vårt er såpass høyt, så må vi bruke lift for å komme til overalt. Jeg trives best på bakken, og holder meg helst her! Noen må jo passe Sofie også!Legger ved et 3 år gammelt bilde av huset vårt.

Nå blir huset vårt HVITT!! Og jeg gleder meg til det blir ferdig!! Jeg liker ikke gult!!
Forhåpentligvis blir huset en del større om ett år, nytt tak skal legges og vi skal bygge en stor veranda! Vi har nok av ting å bruke pengene på!!

I det siste har Sofie blitt så glad i å hoppe, men hun klarer det ikke på egenhånd ennå, så hun holder oss i hendene og så skal vi da løfte henne opp og ned sånn at hun liksom hopper, og det er ikke kroppen min så glad for, så i går kjøpte vi en trampoline! Vi skal sette den sammen etterpå, og da tenker jeg vi har en overlykkelig liten frøken her!! Så da har Sofie og jeg noe å gjøre de neste dagene, og det passer jo bra siden Roald og svigerfar skal skru på bilen min de neste dagene (reg.remskifte).

Nei, nå får jeg vel gå ut så vi får montert sammen den trampolina!
Ha en fin dag, alle sammen!

Kategori:Blogg    Dato:20.jul.2011   Kl:13:12    2 kommentarer
hits