Jeg har bursdag i dag!! :o)

Ja, da er jeg 24 år, og Sofie er 24 dager gammel!! :o) Lille jenta mi har vokst mye, har lagt på seg en del og begynner å få sånne "babyvalker"! :o) Hehe!

Jeg har ønsket meg en kosedag med Roald og Sofie i dag, så vi får se hva som skjer.. Det spørs vel om ikke denne dagen blir som alle andre dager, bortsett fra at jeg har fått flere meldinger hittils i dag enn jeg pleier å få på en uke.. Hehe!

Skal oppdatere senere (kanskje i morra) om åssen dagen har vært! :o)

Ha en fin dag!! :o)

Kategori:Blogg    Dato:27.aug.2009   Kl:14:01    Ingen kommentarer

Har blitt dårlig med blogging på meg i det siste..

3. august klokka 00.33 kom vår lille datter, Sofie Emilie, til verden!! <3 Ho var 49 cm lang og veide 3210 gram.. Ei lita og perfekt prinsesse!! :o)

043
Her er Sofie 6 dager gammel! :o)

Det tar litt tid å ta seg av den lille frøkna, dagene består stort sett av bleieskift, mating og pumping.. Jeg var så "heldig" at jeg fikk brystbetennelse for snart 2 uker siden, så jeg var innlagt på sykehus i 2 dager og fikk antibiotika intravinøst..
I dag var jeg hos legen og hentet resept på piller som stopper melkeproduksjonen, jeg er lei av å sitte mange timer daglig og pumpe, dessuten er jeg veldig glad i å sove om nattan!! Det er greit å stå opp midt på nattan og gi Sofie en flaske (det tar ca 15 minutter), men å sitte i 1-1 1/2 time etterpå og pumpe er uholdbart.. Så i kveld begynner jeg på pillekuren!! :o)

Ellers skjer det ikke stort her om dagen.. Gleder meg til lørdagen, da er det først Rallycross på Gardermoen og så skal Sofie og jeg til Sabrina på kvelden og møte jentene!! :o) Skal bli godt å se og prate med jentene igjen!! :o)

Kategori:Blogg    Dato:24.aug.2009   Kl:20:01    7 kommentarer

Termin i dag!! :o)

I går ettermiddag dro Roald og jeg til Lyngås i Drammen, er Rallycross der i helga.. Siden jeg ikke har merket no særlig ubehag, så regnet vi med at den lille ville vente på seg.. 

Jeg våkna rundt 07.30 i dag når Roald stod opp, men jeg gadd jo ikke å stå opp da!! Snudde meg rundt og prøvde å sove videre.. Kjente at jeg var litt kvalm.. Klokka 08.10 merka jeg at det skjedde noe "der nede".. Føltes ut som om jeg tissa på meg, noe så ubehagelig!! Kjente at det ble varmt og bløtt på låret, og det ga seg jo ikke, samme hvor mye jeg knep igjen!!

Da var det bare å rope: ROALD!!!! Han kom løpende inn i bussen, og ga meg håndklærne jeg spurte etter.. Heldigvis hadde jeg pakket med 3 håndklær, tilfelle..

Det bør vel legges til at vi sover øverst i den ene køya, og under meg lå fortsatt K-T og sov.. Dvs inntil jeg ropte etter Roald.. Hehe! Så jeg måtte komme meg ned fra køya (som ikke har noen stige, så jeg sliter litt, kan man si).. Etter at min kjære hadde fått henta en stol jeg kunne klarte ned på, så var det å ringe til 113 og spørre de hva jeg skulle gjøre nå.. Fikk beskjed om å ikke bevege meg no særlig, siden det var litt uenighet om hodet var festet eller ikke, mens jeg venta på telefon fra Ahus..
Jordmora som ringte sa at siden jordmora jeg har gått til mente at hodet var festet, så kunne jeg få lov til å bevege meg rundt!! Storfornøyd som jeg ble av det svaret, småløp jeg bort på do, holdt på å tisse på meg (det er veldig vanskelig å holde seg når det renner vann ut av en!!).. Hehe!

Fikk time til kontroll kl 12.00, siden jeg ikke hadde antydning til rier ennå.. Da var det bare å vente!!

På sykehuset ble jeg koblet til en maskin som leste av pulsen til Kula og hvor sterke kynnere jeg hadde, og der lå jeg i 30 minutter, så var det blodtrykk, urinprøve og til slutt ultralyd for å se at Kula hadde det bra.. Alt var som det skulle, og Kula har blitt STOR!! :o) Kunne bare se små deler av h*n om gangen på skjermen.. Legen sa at de regnet med at h*n veier ca 3,7 kg (+ - 500 gram), så det lover godt!! :o)

Nå er vi hjemme og håper at riene skal starte.. Hvis ikke det skjer noe i dag/natt, så skal vi på ny kontroll i morra.. Så nå er det bare å vente og håpe!! :o) Merker at det blir mer og mer ubehag i "nedre mageregion", så jeg har et håp om at den lille babyen vår kommer i løpet av dagen/natten!! :o)

Innen 3 dager har vi deg i armene våre, lille venn!! <3 Gleder oss til å hilse på deg!! :o)
Kategori:Gravid    Dato:01.aug.2009   Kl:17:07    Ingen kommentarer
hits