Heisann dere!

Nå har Roald og jeg kommet oss hjem etter en alle tiders kveld i Lillestrøm! Tror aldri jeg har hatt en så morsom kveld før! Det fine med å ha bursdag er at når glasset mitt begynte å bli tomt, så dukket det opp et nytt!
Men, det ble ikke noe fest her hos oss, siden alle vennene mine, bortsett fra én, sa at de ikke kunne komme likevel. Så da spurte Roald og jeg noen kollegaer av han om de ville ta noen øl sammen med oss i Lillestrøm, og det ville de gjerne! Så da ble det Roald og meg, to kollegaer av Roald og en kamerat av ene kollegaen, og vi hadde det så utrolig morsomt! Uten de hadde dette blitt en stusselig kveld!

Sofie har storkost seg hos den ene søstra til Roald og hennes samboer, mens vi har koset oss sammen og hatt litt kjærestetid! Det har blitt MYE latter og smiling i dag, og det er godt å se at "den gamle Silje" kommer tilbake når vi har det moro! Jeg har rett og slett storkosa meg i dag!

Nå er det nattan her i huset, og jeg satser på å sove leeenge nå som jeg har mulighet til det!

Ha en god natt!

Kategori:Blogg    Dato:28.aug.2011   Kl:04:01    Ingen kommentarer

En liten oppdatering.

Da var det kanskje på tide å skrive litt her igjen. Tiden har flydd ifra meg i det siste, og døgnet har ikke hatt mange nok timer.

Jeg har begynt å jobbe igjen, noe jeg ikke har gjort på ca 3 år, og det føles veldig godt å ha en jobb å gå til, selv om jeg ikke jobber hver dag. Må ta det litt rolig, er redd ryggen skal streike for meg igjen, så derfor tar jeg det litt pent.
Men jeg trives på jobb, og tror jeg vil få det bra der. Jobber på kontor i et transportfirma i nærområdet, hvor jeg jobber sammen med 2 menn, og snart skal vi ha sjåførmøte, og da skal jeg få hilse på alle sjåførene i firmaet. Silje og mannfolka! Hehe! Nei, det er faktisk en kvinnelig sjåfør der også, men hun er rundt 50 +. Er vel meg om ca 25-30 år. For det er dét jeg ønsker å gjøre, å kjøre lastebil. Det var nemlig det jeg skulle bli, lastebilsjåfør, men så ble jeg gravid, så da får jeg jobbe på kontor istedet. Når vi er ferdig med barn, og de har blitt store, da kan jeg jobbe med det jeg vil, uten å måtte tenke på barnehagetider o.l.


Her er jeg ute på tur, første gang jeg kjørte lastebil. Er iallefall 3 år siden dette bildet ble tatt.
Gleder meg veldig til å kjøre igjen!!

Ellers er alt bare bra her, og i morgen (senere i dag) skal vi ha en liten sammenkomst her, siden jeg i dag blir ett år eldre. Nærmer meg 30 nå.. Nærmere 30 enn 20 iallefall. Heldigvis noen år igjen, men jeg trøster meg med at Roald er 9 år eldre enn meg, og at jeg dermed alltid vil være en del år yngre enn han, uansett hvor gamle vi blir!

Nå er det på tide å hoppe i loppekassa, og forhåpentligvis blir jeg vekka av mine kjære til god frokost! Er iallefall lov til å håpe!

God natt, alle mine trofaste lesere! Jeg setter stor pris på at dere titter innom min lille blogg, selv om jeg til tider er en elendig blogger!
Ha en god helg!

Kategori:Blogg    Dato:27.aug.2011   Kl:01:30    4 kommentarer

Fullt hus!

Hei!

I dag har vi hatt fullt hus her! Vi har hatt familieselskap, hovedsaklig for Sofie, men siden Roald hadde bursdag på torsdag og jeg har bursdag senere i august, slo vi sammen bursdagsfeiringene som vanlig. Vi har fått mange fine gaver, og Sofie har virkelig storkost seg! Hun elsker å få så mye oppmerksomhet! Det er tross alt ikke hver dag vi er 17 stk her til middag og kaker!
Jeg sitter nå å rister med beina, er helt rastløs. Jeg får så mye energi når jeg er sammen med mange mennesker og når det er positiv energi rundt meg! Og jeg elsker den følelsen! Det er sånn "gamle" Silje var, og jeg håper jeg bli sånn her mer varig igjen. Jeg er avhengig av positiv energi og folk rundt meg for å få energi, ellers blir jeg helt daff. Men nå er huset ryddet og fresha opp igjen (det blir MYE kake og klin på gulvene når Sofie og fetteren hennes spiser!! Men det er sånn det er med små barn!), så i morgen er planen å bare slappe av og stryke på navnelapper på alle de nye klærne som Sofie har fått i dag. Tror det vil gjøre godt, har vært full fart i en del dager nå, og altfor lite søvn. That's life for a mom!


Vakre jenta vår og hennes outfit for dagen!


Lille frøken og meg.

God natt!

Kategori:Blogg    Dato:07.aug.2011   Kl:23:50    2 kommentarer

Dagen vår!

I dag har Sofie feiret bursdagen sin i barnehagen, og hun har fått en fin blå og rosa krone (hun valgte fargene selv) og spist boller! Mens bursdagsbarnet koste seg med vennene sine, var jeg ute og handlet sammen med Anniken og hennes yngste sønn. Og det er alltid like koselig! Skravla går og jeg storkoser meg sammen med Anniken, jeg håper du vet det Anniken?

Dessverre er jeg altfor flink til å bruke penger, Roald sier at å bruke penger er det jeg kan best, og det stemmer nok ganske bra. Men, jeg har fått kjøpt mye fint! Og jeg har faktisk kjøpt litt klær til meg selv også, har falt helt for noen highwaist-bukser på Only, og nå har jeg 3 par! Når jeg først finner noe jeg liker, kjøper jeg det gjerne i flere farger. Jeg har også fått handlet det meste vi trenger til familieselskap på søndag, så de neste dagene skal jeg freshe opp huset og bake.

Etter handleturen henta jeg Sofie, og når vi kjørte inn i innkjørselen vår, kom Roald hjem også og det er ikke ofte han kommer såpass tidlig hjem, men han ville jo hjem for å kose seg med lille prinsessa si på den store dagen! Like etterpå kom svigerfar med gave til Sofie, en lekemobil, og lille frøken ble såå fornøyd! Hun fikk også en pakke med Duplo av oss som falt veldig i smak. Sofie har fått de fleste gavene fra oss på forskudd, hun har blant annet fått sykkel, sklie og trampoline. Vi har også hatt besøk av vår eldste nevø (som er en mnd eldre enn meg), og kost oss med is, noe Sofie syntes var stas! Hun blir helt i hundre når vi får besøk! Herlig å se på, vi får oss mange gode lattere! Sofie lyser opp dagene vår!


Vakre jenta vår!

Håper dere har hatt en like fin dag som oss!

Kategori:Blogg    Dato:03.aug.2011   Kl:23:07    3 kommentarer

Sofie Emilie 2 år!

Tenk at den lille jenta vår har blitt 2 år! Tiden går så utrolig fort, det er nesten skremmende! Plutselig er hun ferdig med barnehage, og blitt skolejente, så er hun ungdomsskolejente, konfirmant, elev på videregående skole, og før jeg vet ordet av det er hun myndig og har flyttet hjemmefra!! Hjelpes! Enda godt jeg har 16 år til på meg før hun forlater redet! Så sant hun ikke må gå på skole langt unna da.. Nei, jeg velger å tenke at jeg har maaaaange år igjen!!

Sofie Emilie ble født 3. august 2009, kl 00.33. Hun var 49 cm lang og veide 3210 gram.

 Her får dere et bilderas av Sofie fra fødsel og til i dag:

ADVARSEL!! VELDIG MANGE BILDER!!


Rett etter fødsel!


Bare noen timer gammel!


Snart klar for hjemreise! Ca halvannen dag gammel!


Lille skatten (5 dager gammel) koser seg sammen med pappa'n sin! Se så stor hånda hans er i forhold til lille Sofie!


Sofie 20 dager gammel og en stolt pappa!


Ca 1 mnd gammel!


Sofie og hennes beste venn, "Kaninen". Den fikk hun i gave av Rozemarijn.


Sofie ca 2 mnd!


Ca 3 mnd gammel!


Sofie og meg, lille frøken er ca 4 mnd her! Og ja, jeg likte dette hårbåndet veldig godt!


Julekortbildet 2009!


Ca 5 mnd gammel, en skikkelig solstråle!


Ca 6 mnd! Har blitt ganske så sterk i ryggen og nakken!


Her er hun også 6 mnd, men hun er så nydelig her, så jeg måtte bare legge til dette også!


Ca 7 mnd!


Ca 8 mnd gammel, og Sofie har begynt å bevege seg. Her har hun lært seg å rygge.


Et familiebilde, 17. mai 2010. Sofie er ca 9 mnd her!


Forårets Lanoungen-bidrag fra familien Tranum, Sofie er ca 10 mnd!


Sofie ca 11 mnd. Her er vi på Ahus, og Sofie skal legges i narkose for å operere en tilstoppet spyttkjertel under tungen hennes som vi hadde oppdaget ca 1 mnd tidligere. Den plaget henne veldig, og hun spiste lite, for når spyttproduksjonen økte, vokste også denne kulen. Den var ca 1 cm i omkrets, noe som er stort i den lille munnen! Heldigvis gikk operasjonen veldig bra!


Sofie 1 år!! Dette bildet er fra familieselskapet i fjor!


Sofie 13 mnd!


14 mnd! Å sitte eller stå i denne gåvogna er tydeligvis veldig moro, for det har hun gjort mye!


Ca 15 mnd! Sofie elsker å kle seg ut, og jo flere luer, jo bedre!


Ca 16 mnd!


Lille frøken ca 17 mnd!


Ca 18 mnd gammel! Legg merke til "Kaninen", den er ikke like hvit og fresh som den engang var, til tross for en del turer i vaskemaskinen..


Ca 19 mnd. Sofie ser på Drømmehagen, og skulle absolutt ha alle figurene samlet rundt seg! Lille herlige!


Ca 20 mnd. Vakreste jenta i hele verden!


Ca 21 mnd! Sofie på 17. mai i år, vår første 17. mai på Jessheim!


Ca 22 mnd! Sofie elsker å låne andres sko, og her er det broder'n sine arbeidsstøvler som får seg en gåtur!


Ca 23 mnd! Dårlig bilde, men det viser så tydelig hvordan Sofie er. Lille jåla vår som poserer med veska på armen!Sofie ca 2 år!! Her fant jeg henne for et par dager siden. Hvorfor bære bøkene og lekene til sofaen, når jeg bare kan sette meg oppi her?! Hehe! Og "Kaninen" er selvfølgelig med!

Gratulerer så mye med 2 års dagen, vakre jenta mi! Du er det beste som noensinne har skjedd, og pappa og jeg elsker deg over alt i hele verden! Du er solstråla vår og du kan lyse opp enhver dag! Et smil fra deg varmer hjertet mitt, og når jeg hører latteren din blir jeg helt overveldet! Jeg elsker å kose og klemme på deg, og når du frivillig kommer bort til meg for å kose, og ser på meg med de nydelige brune øynene dine, blir jeg nesten rørt til tårer! Jeg er så heldig som er mamma'n din, og jeg vil gjøre alt jeg kan for at du skal ha det bra, Sofie! Du er mitt alt! <3

Kategori:Sofie    Dato:02.aug.2011   Kl:23:50    6 kommentarer

For 2 år siden..

..lå jeg i senga nå, hadde nylig lagt meg for kvelden. Vannet hadde gått tidligere på dagen, nærmere bestemt rundt klokka 8 på morgenen, og rundt midnatt kom riene. Det er så rart å tenke på at for 2 år siden lå Sofie fortsatt inne i magen min. Om ett døgn har Sofie bursdag, og lille jenta mi begynner å bli STOR!!


2 år siden


I dag morges!

Kategori:Sofie    Dato:02.aug.2011   Kl:00:29    6 kommentarer
hits