Oppdatering fra bursdagen min :o)

Jeg skrev at jeg skulle oppdatere åssen dagen var, så da får jeg vel gjøre det..

Roald stakk innom videosjappa på vei hjem og leide Twillight, og så lagde vi pizza til middag! :o) Var koselig å sitte
(i samme sofa faktisk! Sjeldent!) å se på film og spise god mat!

Jeg fikk en bukett med langstilkede røde roser først, og så fikk jeg gaven etterpå:

080

To billetter til Toby Keith-konserten 21. november!! :o) Det er første gangen han har konsert i Norge, så det blir moro!! Gleder meg!! Da skal Roald og jeg kose oss!! :o)
Kategori:Blogg    Dato:15.sep.2009   Kl:22:31    4 kommentarer

Da var det vel på tide å skrive litt her igjen.. :o)

Det skjer ikke no spennende her for tida.. Dagene flyr, og jeg aner ofte ikke hvilken dag det er + at jeg glemmer alt mulig.. Og ikke kan jeg skylde på ammetåka heller, da Sofie kun får flaske med morsmelkerstatning i.. Jeg begynte på piller for å stoppe melkeproduksjonen etter brystbetennelsen, så her er det ikke mer å hente! :o) Jeg er veldig fornøyd med det! Jeg kan spise og drikke hva jeg vil, og Roald kan mate ho om natten / tidlig på morgenen når det passer seg sånn.. Deilig!! :o)
Noen syns kanskje at det er egoistisk av meg å tenke på meg selv, men ingen av oss tjente på at jeg var misfornøyd og grinete hele tiden!! Det gikk ut over både Sofie og Roald, og slikt blir det ingen lykkelig familie av!

På fredag gikk Roald og jeg tur med Sofie rundt Nordbytjernet, og lille frøkna var såå fornøyd, smilte nesten hele tiden! :o) Og på lørdag tok vi oss en gåtur rundt på Jessheim.. Deilig å bare gå rundt og prate sammen om alt og ingenting! Det har lett for å bli til at man ikke prater så mye sammen, kan bli litt for mye tv-titting og pc-bruk til tider.. Er viktig med litt familietid! :o)

Sofie er nå 6 uker og 1 dag gammel, og har i noen uker smilt og ledd bevisst! Er så godt å høre den lille latteren, det varmer langt inn i hjertet mitt!! <3 Og når ho ser meg, så smiler ho til meg!! Lille skatten min! <3

011021
025026

Lille nydelige frøkna vår! <3 På de to nederste bildene er ho klar for trilletur med lue, jakke og tøfler som mamma'n min har strikka til ho! :o)

Kategori:Blogg    Dato:15.sep.2009   Kl:22:14    3 kommentarer
hits