Hustegninger

Som dere sikkert har fått med dere, så ønsker vi å bygge på huset vårt, og vi har fått en arkitekt til å lage hustegninger for oss. Vi har kommet fram til en veldig fin løsning, men vi venter fortsatt på de ferdige tegningene, så jeg får ikke vist dere helt åssen huset skal bli ennå, men jeg har noen "midlertidige" tegninger (som jeg har gjort litt endringer på) som jeg tenkte å vise dere, så her kommer de!

Så nå gjenstår det bare å få de nye tegningene, se at de er riktige, få underskrifter fra naboer og håpe at kommunen godkjenner påbygget!

*Vi krysser fingrene!*

Hva syns dere om tegningene, blir det ikke fint?

Kategori:Blogg    Dato:27.09.2012   Kl:20:17    4 kommentarer

Kosedag med jentene

Heisann!

I dag har Anniken og jeg vært på kjempekoselig besøk hos Kristine! Er så godt å ha så gode venner som man kan føle seg vel sammen med og vi kan prate sammen om absolutt alt!

Gode venner er virkelig gull verdt!

Vi driver alle tre med litt håndarbeid, så Anniken strikket på de nydeligste små lyseblå babyskoene/sokkene jeg har sett, mens Kristine og jeg heklet fine tepper til jentene våre. Rene symøtet!
Greit å være sosial samtidig som man får gjort noe med hendene.

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder..

Så der har dere igrunn dagen min. Nå skal vi få lagt frøkna vår, så skal jeg prøve å få ryddet litt her, det er rart hvor mye rot det blir når man ikke gidder å rydde.. Hehe! Slaraffenlivet lenge leve! :o)

Ha en fin kveld!

Kategori:Blogg    Dato:27.09.2012   Kl:19:05    Ingen kommentarer

Hårfin frøken

En ting som jeg syns er moro med å ha en datter som liker å pynte seg, er at jeg kan ordne håret hennes og prøve ut ting på henne som jeg ikke får til på meg selv, som f.eks her:

Kategori:Blogg    Dato:25.09.2012   Kl:20:48    2 kommentarer

Min dag så langt..

Hei!

Dagen i dag startet "kjempebra", med en liten frøken som ikke akkurat stod opp på riktig bein.. Det er virkelig herlig med en liten kranglefant når man har dårlig tid, kombinert med en trøtt og stressa mamma så kan det til tider gå en kule varmt, men vi kom oss ut døra, Sofie ble levert i bhg'en og jeg rakk jobben i tide.

Rett før jeg dro fra jobb, fikk jeg melding av Roald om at han måtte jobbe litt lenger i dag, så jeg håpet inderlig at Sofie var i bedre humør når jeg skulle hente henne.

Haha! Det var hun IKKE! Absolutt alt var feil, og det endte med at jeg hadde med meg en hylskrikende unge til bilen. Hun skrek så ille at de fleste begynte å le (meg inkludert). Jeg slet med å prøve å skjule latteren, så ikke Sofie skulle se det, men det var jaggu ikke lett! Hehe!

Av erfaring vet jeg at den beste måten å takle lille Diva sitt raseri på, er (å prøve) og holde meg rolig og smørblid. Tulle litt med henne, få henne over på andre tanker, selv om det ikke alltid er like lett.

I dag gikk det heldigvis bra, og Sofie og jeg har kosa oss sammen! Nå har jeg en blid og fornøyd frøken som snart skal legge seg, og ho mor kan få slappe av litt. For det er ingen tvil om at det kreves litt ekstra å holde seg rolig og tålmodig når lille trasstrollet herjer!

Noen foreldre som syns dette hørtes kjent ut eller?

Håper dere alle har hatt en fin dag, og at dere får en fin kveld!

Her er et bilde av den lille vakre, sjarmerende og til tider sinnataggen vår!

Kategori:Blogg    Dato:25.09.2012   Kl:19:20    4 kommentarer

"Helg" og litt ymse

Da har jaggu "helga" kommet for meg, og jeg må innrømme at det ikke føles feil..
Jeg jobber jo bare 60%, så jeg tar "helga" hver onsdag, så jeg har litt luksus sånn sett.
I morgen skal jeg rydde her og vaske klær, det trengs virkelig nå! Sofie sluttet med bleier (hun bruker fortsatt bleie på natten) i juni, og det har gått veldig bra, men de to-tre siste ukene har hun hatt en del uhell, og da blir det fort en del tissetøy og ikke minst herlige våte sko/støvler!
(Vi har ikke latt tissebefengte klær/skotøy ligge uvasket i 2-3 uker altså! Hehe!)

Men, rydding og klesvask får vente til i morgen, for nå sitter jeg godt planta i sofaen og hekler på et ullteppe jeg tenkte Sofie kan ha i bilen, mens Roald ligger rett ut og sover ved siden av meg, noe han har gjort de siste 2 timene. Det tar på å stå opp rundt kl 4 hver morgen i flere år, og få for lite søvn hver natt. Vi er nemlig fryktelig dårlige til å legge oss tidlig, eller bare rett og slett i rimelig tid, så det er ikke uvanlig med 4-5 timer søvn for oss, Roald får ofte bare 3-4, stakkars..
Det er et hardt liv å være mann, pappa og hovedforsørger..

Nei, nå får jeg hekle videre!

Håper dere har hatt en fin dag!

Kategori:Blogg    Dato:19.09.2012   Kl:22:10    Én kommentar

Litt om London-turen

På onsdag morgen dro mamma, broder'n og jeg til London. Jeg hadde aldri vært i London før, så jeg var ganske så spent, og litt nervøs for flyturen. Jeg liker ikke å fly, men heldigvis gikk det veldig bra, vi slapp unna turbulens og jeg klarte faktisk å slappa litt av.

Vi fikk sett det aller meste som er verdt å få med seg, fikk shoppa litt (eller ganske mye, i mitt tilfelle) og vi fikk sett We will rock you-showet.

Tror faktisk at jeg har kjøpt ferdig julegaver til Sofie allerede. Etter litt leting fant jeg en Disney-butikk, som var en av mine hovedmål med turen, og det var en stk fornøyd Silje da, ja!! Det var så mye fint der, og jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt enda mer, men jeg hadde litt begrenset med plass i kofferten, så jeg måtte beherske meg litt. Hehe!

Her kommer noen bilder fra turen:

På Harrods fant jeg det fineste dukkehuset noensinne!! Hadde jeg hatt ubegrenset med penger, så skulle jeg uten tvil kjøpt det!!

Prislappen på dette dukkehuset ferdig møblert og med dukker er på rundt 90 000 norske kroner!! Fysj fysj! Men det var grådig fint da!

Nå får jeg nesten få Sofie i seng, så tror jeg det blir sofaen resten av kvelden i dag også. Både Roald og jeg er slappe, så satser på at det blir tidlig kvelden på oss.

Ha en fin kveld!

Kategori:Blogg    Dato:17.09.2012   Kl:19:32    Ingen kommentarer

I dag

Heisann!

I dag har Sofie og jeg hatt koselig besøk av Emilie, Sofie's venninne, og Kristine. Jentene lekte først ute sammen i lekestua, på trampolina og husket før vi gikk inn. Sofie og Emilie leker så fint sammen, selv om frøkna vår helst ikke ville dele de nyeste lekene jeg hadde med hjem fra London i går.

Her kommer et par bilder av søte jentene:

Håper dere har hatt en fin helg!

Nå kjenner jeg at jeg skal holde meg i sofaen resten av kvelden, rart hvor sliten man kan bli av å være alene med en liten frøken..

Ønsker dere en fin kveld, og en fin kommende uke!

Kategori:Blogg    Dato:16.09.2012   Kl:20:41    3 kommentarer
hits