Ganske fornøyd! :o)

I fjor på denne tiden begynte jeg å trene med personlig trener for å komme i litt bedre form til bryllupet.. Men plutselig ble jeg så utrolig sliten og trøtt, og fant ut at jeg var gravid.. Jeg var ganske (les: veldig) redd for å miste fosteret, og hadde mareritt om at jeg mistet på treningssenteret, og det tror jeg kanskje skremte meg litt ifra å trene..

Uansett, jeg veide meg og tok mål av armer, bryst, midje, mage, hofter og lår når jeg begynte å trene, og de målene fant jeg i forgårs! Og da måtte jeg jo veie meg og måle meg igjen! Jeg veier faktisk 0,1 kg mindre nå enn for ett år siden! Hehe! Rundt bryst, midje og mage var det størst forskjell, men skal igrunn ikke klage:
Har blitt 3 cm smalere rundt brystet (dessverre), 2,5 cm bredere rundt midja og 1,5 cm bredere rundt magen (navlen)! Resten var som før! :o)

Jeg er ganske fornøyd med dette, særlig med tanke på at jeg fikk barn for ca 2 1/2 mnd siden og ikke har trent noe som helst under eller etter graviditeten!

Jeg gikk opp 17 kg under graviditeten, men alle kiloene har forsvunnet igjen! :o) Men har lyst til å gå ned noen kilo til.. Hadde vært fint å kommet under 60 kg igjen! Da hadde jeg fått på meg de "gamle" (det er bare halvannet år siden jeg brukte de) buksene mine igjen! :o)

Da gjenstår bare motivasjonen da!!
Kategori:Blogg    Dato:16.okt.2009   Kl:16:57    4 kommentarer

Litt diverse i dag..

Nå ligger jeg på sofaen med venstre benet høyt, ringte legevakta og fikk beskjed om det.. Fikk plutselig vondt i foten, såpass vondt at jeg ikke orker å bevege den, eller legge vekt på den.. Sliter med å gå.. Heldigvis er Roald hjemme, og tar seg av Sofie, for jeg tør ikke å løfte rundt på ho nå! Håper benet blir bedre, og at det ikke hovner opp og blir varmt, for da er det nok en betennelse.. :o/

Middagen er fortært, var seibiff, poteter, revne gulrøtter og smeltet smør på menyen i dag! Nam nam! :o)
Ellers skjer det ikke stort her..

Jeg må bare nevne denne bloggen:
http://heidialexandraolsen.blogg.no/. Jeg må le av denne jenta, og jeg må le av hvor dumme enkelte folk er!! Denne bloggen må være en spøk, er sikker på at "Barbie" ler seg skakk av kommentarene folk skriver! Les og le! :o)

En annen blogg som ikke er like artig å lese er: http://milli123.blogg.no/. Den er rett og slett supertrist!! Har fulgt med på denne i en del uker nå, og jeg gråter hver gang jeg leser den! (Roald har egentlig lagt inn et såkalt "bloggforbud" når det gjelder denne, siden jeg sitter og griner mens jeg leser den..) Finn fram masse papir og gråt deg gjennom denne kjempetriste bloggen!

Har du noen blogger å anbefale meg? Skriv en kommentar! :o)

Ønsker alle en fin kveld videre! :o)
Kategori:Blogg    Dato:13.okt.2009   Kl:18:18    Ingen kommentarer

Stolt mamma!! :o)

I dag rullet Sofie fra mage til rygg for første gang, helt alene!! :o) Jeg ble helt paff når jeg så at ho kom til å rulle, og irriterer meg litt over at jeg ikke rakk å ta fram kameraet i tide.. :o/ Prøvde å få ho til å gjøre det igjen, men det er liksom ikke så lett å spørre ho om ho kan være så snill å gjenta rullinga, sånn at jeg kunne filme det slik at pappa'n kunne få se det han også.. Håper min lille vakre vil vise min kjære sine kunster en dag snart! :o)

Her er noen bilder av vår lille famile! <3

011032
Lille vakre!! <3 Ille go' i bamsedressen sin!! :o)
041045
Stolt mamma!! :o)
049078
Nydelige jenta som har tidenes herligste smil! :o)
090069
Lille herlige og lykkelige foreldre!! :o)

<3 Jeg elsker den lille familien min så utrolig mye!! <3


Nå er det på tide for meg å komme meg i seng!! Natta alle sammen!! :o)

Kategori:Blogg    Dato:13.okt.2009   Kl:01:07    Ingen kommentarer

Da var det vel på tide å skrive litt her igjen..

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her, dagene flyr og Sofie vokser! :o) Var på helsestasjonen i går for å veie og måle lille frøkna, og nå veier ho 5515 gram og er  57 cm lang! Begynner å bli stor!! :o)

Dagene går med til å skifte bleier, mate og kose med Sofie.. Når jeg skal dra noe sted så må jeg planlegge sånn at ho får mat før vi drar ut, og jeg må ha med alt mulig tenkelig, tilfelle vi skulle trenge det.. De gangene jeg har glemt å pakke med ekstra bukse eller body, da "sprenger" ho bleia, og jeg får meg litt av en overraskelse når det er bæsj oppetter ryggen! Ikke særlig morsomt der og da..

Når jeg møtte min kjære, var han en glad og festlig fyr, men pga jobben ble han mer og mer sliten og hadde veldig lite energi.. 1. oktober begynte han i ny jobb, som lastebilsjåfør, og allerede etter 2 dager merka jeg at han begynte å bli seg selv igjen!  :o) Veldig deilig å ha en mann som er blid og fornøyd, som trives med jobben sin og som gleder seg til å dra på jobb! Nå tøyser og tuller han med både meg og Sofie, og i stad sa han til Sofie, mens ho lå ved siden av han i sofaen og pludret:

Du er jammen god på sånn "smalltalk", du er liten, og du prater!

Haha! Jeg måtte le av han!! Den kommentaren var liksom så utrolig dårlig, samtidig som jeg syntes den var festlig!

008

Dette bildet av den lille vakre jenta vår er tatt for 8 dager siden :o)

Ha en fin kveld alle sammen! Eller skal jeg kanskje si god natt?

Kategori:Blogg    Dato:09.okt.2009   Kl:22:52    3 kommentarer
hits