I går..

Heisann!

I går tok Sofie og jeg turen til Jessheim sammen med min gode venninne Anniken, og vi spiste en god frokost/lunsj sammen, skravla, handla og bare koste oss!

Kjempegod mat på Egon!

Sofie ville som vanlig (når vi spiser ute) bare ha pommes frites..

Jeg fikk, som vanlig, handlet en god del.. Roald pleier å si at det er noe jeg er veldig flink til, det å svi av penger.. Hehe!

Det ble en del timer på senteret med prat og kos, og både Sofie og jeg storkoste oss sammen med Anniken!
Takk for en fin dag, vennen!

Kategori:Blogg    Dato:26.10.2012   Kl:09:30    Ingen kommentarer

Ut på tur..

Heisann!

Nå er vi på vei til Hjortneskaia i Oslo, Roald og jeg skal en liten tur til Kiel sammen med en hel gjeng! Viktig med litt kjærestetid, mens Sofie skal kose seg hos den ene tanta si.

(Og til dere som nå tenker at huset vårt vil stå tomt, så tar dere feil, for vi har husvakt!)

Vil ønske dere alle en kjempefin helg! Kos dere masse!

Kategori:Blogg    Dato:18.10.2012   Kl:11:44    2 kommentarer

They're back..

I fjor vinter fikk jeg mus i bilen, og mus er jo kjent for å gnage på ting og tang..

I natt har handsfree'n min blitt gnagd på, så nå er det bare å finne fram musefellene igjen..

Er det flere enn meg som har oppdaget mus i bilen nå som kulda har kommet?

Kategori:Blogg    Dato:12.10.2012   Kl:08:42    Ingen kommentarer

En både fin og trist helg..

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en stappfull helg i Sarpsborg, og jeg kjenner at jeg egentlig skulle vært i seng for maange timer siden, klokka er tross alt 5 på morgenen.

Jeg dro nedover til Sarp på torsdag morgen, stoppet innom IKEA hvor jeg møtte søstra mi, som jeg også har "bodd" hos de to siste nettene og det var veldig koselig!

På fredag hjalp syrran og jeg farmor med å få klippet litt gress og vaske vinduer. Farfar fikk flere slag i fjor, noe som gjorde han mer eller mindre sengeliggende, då da prøver vi å hjelpe til når farmor spør om det. Etterpå fikk jeg tatt mål til bunad jeg skal kjøpe meg! Så var det tid for å hente en god venninne, Lise, og dra til en tidligere veldig god kamerat. Vi hadde det så koselig og lo så mye at Lise hadde vondt i magen i dag!

I dag (eller i går hvis jeg skal være korrekt) var jeg først ute og handla med den nydelige tremenningen min før jeg dro en tur til farmor. Så var det å hente Lise og dra på besøk hvor flere gamle kjente var, kjempekoselig! Jeg hadde kjøpt noe til farfar som jeg glemte å levere tidligere på dagen, så jeg kjørte innom dem før å henge posen på døra, men når jeg kom dit stod det en bil i gården, og jeg kjente at jeg fikk vondt i magen.. Og dessverre hadde jeg riktig, farfar hadde dødd 2 timer tidligere..

Jeg får så vondt av farmor! Først mistet hun sønnen sin i januar og så mistet hun mannen sin nå i dag..

Men jeg er så glad for at jeg stakk innom dem i går og i stad, for det siste jeg gjorde før jeg dro var å gi farfar en klem og sa at jeg var glad i han!

Fine farfar som bygde huset han bodde i helt alene, og noen år senere bygde han barndomshjemmet mitt! Farfar som klatret i trærne, datt ned og klatret opp igjen! Tøffe mannen!

Han er allerede dypt savnet! <3

Kategori:Blogg    Dato:07.10.2012   Kl:05:01    4 kommentarer
hits